Reisinspiratie voor groepsreizen en incentives

Doe leuke idee├źn op voor uw groepsreis!
 • Beatles tour in Hamburg (Duitsland)

Deze tour vertelt u het verhaal van The Beatles in hamburg. Waar ze hebben geleefd, in welke club ze doorbarken en waar ze gespeeld hebben. U krijgt unieke foto's te zien en interessante weetjes en anekdotes te horen. 

 • Fashion workshop 'learn how to dress like a million dollar' (Milaan)

Tijdens deze workshop zal een Italiaanse fashionista uitleg geven hoe u zich met verschillende accessoires en fashion trucjes elegant kunt kleden. Goed te combineren met een bezoek aan het Quadrilatero della Moda met een personal shopper. 

 • Zwevende Champagnebar vlakbij Reims (Frankrijk)

Genieten van champagne met een prachtig uitzicht. Dit kan in survivalpark Arboxygène. In een boomhut, die via een loopbrug te bereiken is, is de champagnebar 'Perching Bar' gevestigd.

 • Op reis met de Chocoladetrein (Zwitserland)

Velen kennen de Galcier Express, maar ga eens met de Chocoladetrein. In historische wagons wordt u van Montreux naar Broc bij Chocolats Cailler gebracht. Daar ziet u hoe de beroemde Zwitserse Chocolade gemaakt wordt.

 • Olijfolie maken (Italië)

Olijfolie vormt de basis van ieder Italiaans gerecht. Aan de Bloemenriviera kunt u zelf ervaren wat er komt kijken bij het maken van olijfolie. De grote diversiteit aan olijfolie kunt u natuurlijk proeven met een lekker stukje ciabatta.

 • Afvaart van Dunajec (Polen)

Op 50 km van Zakopane meandert de rivier Dunajec op spectaculaire wijze tussen steile rotsachtige oevers, die soms 300 m hoog zijn. De afvaart van deze rivier op vlotten wordt geleid door ervaren veermannen in traditionele klederdracht. De tocht geeft verrassende uitzichten op de landschappen van het massier van Pieniny.

Geniet van een heerlijke burgerlunch in de originele JP Morgan Bankkluis in New York.

 • Ontdek Shanghai in een zijspan (China)

Snel, spannend en spectaculair! Zo ervaart u een rit door Shanghai op en motor met zijspan. Zo ziet u plekjes die u normaal gesproken niet snel zou bezoeken. 

 • Verborgen zoutmijnen in Krakau (Polen) 

Een voorbeeld van een prachtige, exclusieve locatie in Krakau is de Wieliczka Salt Mine. Net buiten de stad, diep verstopt onder de grond, ligt een van de grootste zoutmijnen ter wereld. Ervaar de magie van ondergrondse tunnels, meren en kunstwerken. Er is hier zelfs een kathedraal!

Deel deze pagina
 • Nachtsafari (Singapore)

Een van 's werelds mooiste dierentuinen is alleen in de avond geopend met een unieke nachtsafari. Vele dieren komen 's nachts tot leven en gaan op jacht. In de dierentuin van Singapore heeft men geprobeerd deze jacht aan het publiek duidelijk te maken zonder de dieren in hun nachtelijke routine te storen. U rijdt met een tram door de 40 ha. zoo met 1200 dieren.

 • Suppen in Amsterdam (Nederland)

Stand up paddle boarden, ook wel Suppen genoemd, is een echte workout en een echte hype. Maar het kan ook lekker ontspannend zijn door te genieten van de omgeving. 

 • Verrassend dichtbij: groepsreizen naar Breda (Nederland)

In de gezellige Brabantse stad Breda zijn veel verrassende activiteiten te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een CliniClowns Citygame of een combinatie met een tocht door de Biesbosch. 

 • Genieten van Waterstad Rotterdam (Nederland

Rotterdam is een stad die zichzelf steeds blijft vernieuwen en verbouwen. Overal komen wolkenkrabbers omhoog en het Centraal Station wordt omgetoverd tot een hypermoderne passagiersterminal. Een groepsreisbestemming die nooit gaat vervelen!

 • Cultuurrally door Keulen (Duitsland)

Ontdek in kleine teams de essentie van de cultuur van Keulen. Dit door onderweg, bij een aantal belangrijke bezienswaardigheden (zoals de Dom, Preatorium, Chocolademuseum) vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Klik hier voor nog meer leuke activiteiten in Keulen.

Wilt u meer reisinspiratie? Lees onze blogs over:

Vragen? Wij weten raad!