Marine en offshore travel

Munckhof is uw partner op het gebied van zeeliedenvervoer.

Door onze jarenlange ervaring met deze gespecialiseerde dienstverlening en de offshore tarieven die wij mogen hanteren, bieden wij voor de scheepvaart, gas en olie industrie altijd een passende mobiliteitsoplossing. Ons partnership op zakenreizen gaat verder dan het boeken van een ticket. Wij hebben ons nadrukkelijk verdiept in de werkprocessen binnen de maritieme sector en onze werkwijze daarop volledig afgestemd.

Onze kantoren in Delfzijl en Schiedam liggen aan de haven waardoor onze teams letterlijk en figuurlijk dicht bij u staan. Als geen ander weten wij hoe dynamisch het scheepvaartverkeer is en hoe belangrijk flexibiliteit en creativiteit daarbij zijn. In onze dienstverlening anticiperen we hierop met onze eigen 24/7 bereikbaarheidsdienst, de speciale zeelieden tarieven die wij mogen hanteren en de soepele reisvoorwaarden die we bij luchtvaartmaatschappijen hebben kunnen bedingen. Denk hierbij aan het kosteloos kunnen wijzigen en annuleren van vluchten en de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen. 

Munckhof maakt deel uit van het internationaal partner netwerk van Reed & Mackay. Zakenreisbureaus uit meer dan 40 landen wereldwijd werken intensief samen om bedrijven te ondersteunen en faciliteren bij het internationaal zakenreizen. Zo stellen wij de voordelen van ons internationale netwerk graag volledig ter beschikking aan onze gewaardeerde klanten.

We adviseren u graag over de mogelijkheden tot het inzetten van zeelieden tarieven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Deel deze pagina