Marine en offshore travel

Munckhof is uw partner op het gebied van zeeliedenvervoer.

Door onze jarenlange ervaring met deze gespecialiseerde dienstverlening en de offshore tarieven die wij mogen hanteren, bieden wij voor de scheepvaart, gas en olie industrie altijd een passende mobiliteitsoplossing. Ons partnership op zakenreizen gaat verder dan het boeken van een ticket. Wij hebben ons nadrukkelijk verdiept in de werkprocessen binnen de maritieme sector en onze werkwijze daarop volledig afgestemd.

Soepele reisvoorwaarden

Onze kantoren in Groningen en Schiedam liggen aan de haven waardoor onze teams letterlijk en figuurlijk dicht bij u staan. Als geen ander weten wij hoe dynamisch het scheepvaartverkeer is en hoe belangrijk flexibiliteit en creativiteit daarbij zijn. In onze dienstverlening anticiperen we hierop met onze eigen 24/7 bereikbaarheidsdienst, de speciale zeelieden tarieven die wij mogen hanteren en de soepele reisvoorwaarden die we bij luchtvaartmaatschappijen hebben kunnen bedingen. Denk hierbij aan het kosteloos kunnen wijzigen en annuleren van vluchten en de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen. 

Reed & Mackay

Internationaal verankerd

Munckhof maakt deel uit van het internationale netwerk van Reed & Mackay. Reed & Mackay is 50 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en staat wereldwijd bekend om haar business travel expertise. Zij combineren excellente service met state-of-the-art technologie waarmee ze een buitengewoon hoog niveau aan travel management bieden. Reed & Mackay heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Dubai en Duitsland. Daarnaast heeft zij een eigen partnernetwerk met meer dan 40 zakenreisbureaus uit de hele wereld. Munckhof heeft het exclusieve, Nederlandse partnership met Reed & Mackay.

Wij werken nauw samen met het Reed & Mackay hoofdkantoor in Londen en met de Reed & Mackay partners over de hele wereld. Heeft u vestigingen in het buitenland en wilt u de zakenreizen centraliseren? Dat is geen enkel bezwaar: wij bieden samen met ons partnernetwerk altijd de beste deal. Samen kunnen wij complexe, internationale uitdagingen vertalen naar eenvoudige oplossingen die voor uw bedrijf resultaat zullen opleveren.

Heeft u ons nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar

Internationale business travel stopt niet als de werkdag voorbij is, dat weten wij als geen ander. Om u ook buiten kantoortijden maximaal van dienst te kunnen zijn, heeft Munckhof een eigen 24/7 bereikbaarheidsdienst. Geen extern callcenter, maar eigen travel consultants die 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn om u en uw reizigers van dienst te zijn. Munckhof is uw professionele 24/7 travelpartner.

We adviseren u graag over de mogelijkheden tot het inzetten van zeelieden tarieven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Deel deze pagina