Aanmeldpagina nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u hieronder aan voor een nieuwsbrief passend bij uw interesses.
Deel deze pagina


Om u van de meest relevante informatie te voorzien, sturen wij periodiek diverse nieuwsbrieven. Op basis van uw keuzes in het formulier op deze pagina, ontvangt u van ons een nieuwsbrief passend bij uw interesses.

  1. Nieuwsbrief business travel: een maandelijkse nieuwsbrief met informatie over zakelijk reizen, leveranciers, ervaringen van onze klanten en inspiratie.
     
  2. Nieuwsbrief taxi voor opdrachtgevers in zorg en overheid: ieder kwartaal versturen wij een nieuwsbrief met nieuws, klantcases en inspiratie van o.a. leerlingenvervoer, WMO-vervoer/regiotaxi.
     
  3. Nieuwsbrief evenementenvervoer: ieder kwartaal versturen wij een nieuwsbrief met nieuws, klantcases en inspiratie van o.a. touringcarvervoer voor evenementen of andere recreatieve activiteiten.
     
  4. Nieuwsbrief schoolreizen: ieder kwartaal versturen wij een nieuwsbrief met nieuws, klantcases en inspiratie over buitenlandse schoolreizen voor middelbare scholen.

Graag wijzen we u op onze privacy policy, welke van toepassing is op onze nieuwsbrief.