Zakelijk vervoer

Voor luchthavenvervoer of zakelijk taxivervoer bent u bij Munckhof aan het juiste adres.

Munckhof biedt altijd een passende vervoersoplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk. Of u nu op zoek bent naar de regievoering voor al het vervoer of juist behoefte hebt aan zakelijke chauffeurs die u veilig vervoeren. Munckhof heeft eigen gediplomeerde en zeer professionele chauffeurs in dienst wiens kerntaak het is, om uw reis zo aangenaam, zorgeloos en makkelijk te laten verlopen. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs altijd representatief, vriendelijk en discreet.

Directievervoer met VIP service

In sommige situaties is luxe en comfort op het gebied van personenvervoer gewenst. Bijvoorbeeld wanneer er een (internationale) delegatie op bezoek komt of wanneer u zelf een belangrijke bijeenkomst heeft. Op dat moment heeft u een zakelijke personenvervoerder nodig die als geen ander weet wat VIP service inhoudt. Munckhof beschikt over luxe VIP bussen en personenauto’s met comfortabele stoelen en wifi. Een luxe limousine inzetten als mobiele conferentieruimte? Ook dat kan natuurlijk. Munckhof, voor de meest exclusieve manier van zakelijk reizen.

Luchthavenvervoer voor u en uw gasten

Ook voor luchthavenvervoer kunt u bij Munckhof terecht. Een gespecialiseerde afdeling organiseert en verzorgt al het luchthavenvervoer van Munckhof in Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Het vervoer wordt vanzelfsprekend uitgevoerd in moderne voertuigen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo benut u uw reistijd zo efficiënt mogelijk. Zijn er gasten die opgehaald moeten worden? Laat dat maar aan ons over. Wij anticiperen op eventuele vertragingen of wijzigingen van vluchttijden voor uw aankomende gast. Daarmee voorkomen we dat uw gast onnodig lang moet wachten.

Vervoer voor individuen of grote groepen

Munckhof biedt haar relaties een totaaloplossing op het gebied van personenvervoer en reizen. Hierbij gaat het zowel om het individuele vervoer in een personenauto als ook om het vervoer van grote groepen in touringcars. Naast het eigen zakelijke wagenpark van Munckhof wordt intensief samengewerkt met taxi- en touringcarbedrijven uit heel Nederland. Zo bieden wij een passend antwoord op elke vervoersvraag.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Frank Krebbers
Frank Krebbers
Vragen of meer info?
Mail mij