Dagtochten en meerdaagse reizen

Creativiteit en budgetbewaking zijn essentieel bij het organiseren van dagtochten en meerdaagse reizen.

Munckhof verzorgt voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere organisaties dagtochten en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. Bij de organisatie van deze reizen zijn zowel creativiteit als budgetbewaking essentieel. Daarom hebben wij geen vast aanbod aan reizen, maar stellen wij voor iedere specifieke groep een unieke reis samen. Daarbij maakt het geen verschil of er gereisd wordt per touringcar, trein, boot, auto of vliegtuig.

Lees in onze referenties wat klanten van onze groepsreizen vinden. 

Groot netwerk aan accommodaties

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van dagtochten en meerdaagse reizen hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd met een groot aanbod aan groepsaccommodaties en hotels in binnen- en buitenland. Van een goedkoop hostel voor bijvoorbeeld een vereniging tot een luxe accommodatie voor bijvoorbeeld uw zakenrelatie. Vanzelfsprekend kunnen ook de catering, eventuele excursies en gidsen door ons worden geregeld.

Ervaren chauffeurs

Als de groepsreis per touringcar wordt uitgevoerd, maakt Munckhof gebruik van haar eigen moderne wagenpark. Onze bussen zijn van alle gemakken voorzien, voldoen aan alle strenge veiligheidsvoorschriften. Vanzelfsprekend worden alleen zeer ervaren chauffeurs ingezet, die tevens als reisleider kunnen fungeren en de groep van waardevolle en interessante bestemmingsinformatie kunnen voorzien. Wilt u per vliegtuig, boot of trein reizen? Dan verzorgen wij voor u ook de tickets, het dagprogramma en accommodaties ter plaatse.

Offerteaanvraag meerdaagse maatwerk groepsreizen

Deel deze pagina