Eventmanagement

Wij kunnen u geheel of gedeeltelijk ontzorgen op het gebied van eventmanagement.

Op het gebied van eventmanagement heeft Munckhof veel ervaring. Jaarlijks verzorgen wij voor uiteenlopende groepen meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. Of u nu een zakelijke meeting organiseert, een incentive of een uitstapje met medewerkers. Munckhof ontzorgt u volledig!

Munckhof is specialist in eventmanagement

Kent u de complexiteit van het uitnodigen en registreren van de deelnemers van een congres of evenement? Het afstemmen van de airporttransfers op de diverse vluchttijden en de diversiteit aan wensen met betrekking tot het programma? En dan vervolgens nog het verwerken van wijzigingen en annuleringen op de reeds vastgelegde diensten? Als specialist in eventmanagement ontzorgt Munckhof uw bedrijf volledig of gedeeltelijk. Wij nemen u graag werk uit handen en verzorgen bijvoorbeeld vervoer, hotelovernachtingen, vliegtickets en arrangementen voor uw gasten of bezoekers. Het inspelen op de wensen of eisen van bezoekers vergt een grote mate van flexibiliteit en ervaring. Ons deskundige team van travel consultants staat daarom voor u klaar. Met behulp van op maat gemaakte online bookingtools vinden uw gasten alle informatie op één plek en kunnen ze direct reserveringen plaatsen.

Passende oplossingen voor evenementenvervoer

Heeft u een vervoersvraagstuk in de organisatie van uw evenement? Eventspecialist Munckhof heeft de beste vervoersoplossing voor u. Munckhof verzorgt namelijk al jaren de pendeldiensten en transfers rondom tal van grote evenementen. Voor een volledige toelichting en praktijkcases over de ervaringen van Munckhof bij evenementenvervoer klikt u hier.

Deel deze pagina

Offerteaanvraag Eventmanagement

Uw gegevens:

Uw evenement:Wilt u een afspraak met een van onze consultants?*

Invulling evenement

Heeft u al een idee hoe uw eruit moet komen te zien? Wat wilt u uitbesteden en wat wilt u zelf doen? Vul zoveel mogelijk informatie in.


 

Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.