Vervoer voor touroperators

Munckhof is specialist in het verzorgen van taxi- en touringcarvervoer voor touroperators.

Pendelvervoer naar vakantiebestemmingen

Munckhof heeft een uitgebreid wagenpark aan touringcars dat ingezet kan worden voor pendeldiensten naar vakantiebestemmingen in bijvoorbeeld Spanje, Scandinavië en Oostenrijk. De touringcars worden ingericht conform alle wensen en eisen en (indien gewenst) voorzien van herkenbare bestickering van uw organisatie. Onze touringcars en ervaren chauffeurs staan volledig tot uw beschikking om uw gasten veilig naar hun vakantiebestemming te brengen.

Aangepaste vakanties

Voor iedere doelgroep heeft Munckhof een passend vervoermiddel. Voor zorgbehoevenden of mensen met een lichamelijke beperking zetten wij bijvoorbeeld onze rolstoeltouringcars in. Deze touringcars kunnen naar uw wens geschikt worden gemaakt voor meerdere rolstoelinzittenden en zijn voorzien van een rolstoellift om de reizigers veilig en comfortabel in de touringcar plaats te laten nemen. De chauffeurs die worden ingezet, zijn vanzelfsprekend altijd in het bezit van recente diploma’s voor EHBO/BLS.

Van deur-tot-deur service

Een belangrijke toegevoegde waarde is het aanbieden van de deur-tot-deur service. Munckhof verzorgt deze service voor diverse touroperators in Nederland. De reizigers worden op hun thuisadres met een (rolstoel)taxi opgehaald en naar de vertreklocatie (touringcar, cruiseschip of vliegveld) gebracht. Zo begint de vakantie voor de reizigers al bij de voordeur. Hierdoor hebben de reizigers geen enkele hinder van parkeerproblemen en kunnen ook zorgbehoevende reizigers zonder probleem op vakantie.

Deel deze pagina