Meetings en evenementen

Munckhof faciliteert alles rondom een evenement. Van vervoer en locatie tot overnachtingen, excursies en catering.

Er komt veel kijken bij het organiseren van een bijeenkomst of evenement. Zeker als er ook internationale gasten zijn uitgenodigd. Dan is het een hele geruststelling te weten dat Munckhof onderwijsinstellingen professioneel en vakkundig ondersteunt bij de organisatie van een evenement. Als klant kunt u zich daarbij volledig richten op de inhoud van het programma, wij faciliteren en managen alle bijkomende zaken. Denk daarbij aan het vervoer, de locatie, overnachtingen, excursies, maar zeker ook praktische zaken als presentatiemogelijkheden en catering.

Wijzigingen en annuleringen bij meetings en evenementen

Bij het organiseren van een evenement begint het echte werk pas als de gasten zich hebben ingeschreven en de eerste wijzigingen binnenkomen. De ene reiziger wil een andere hotelkamer, een andere komt bijvoorbeeld toch een dag eerder naar Nederland en een derde reiziger meldt dat hij/zij vegetariër is. Al deze mutaties moeten goed, zorgvuldig en snel worden verwerkt en dat vergt doorgaans veel tijd. Munckhof is gespecialiseerd in dit werk, wij registreren alle wijzigingen te registreren en verwerken de reserveringen. Dat bespaart u veel tijd en stress.

Onze kostenbesparing, uw voordeel

Munckhof is in staat om inkoopvoordeel te verkrijgen bij de organisatie van een congres of evenement. Door een goede en jarenlange samenwerking met ons (inter)nationale netwerk van uiteenlopende leveranciers kunnen we tegen scherpe tarieven een accommodatie regelen of vliegtickets boeken. Bijkomend voordeel is, dat wij als vervoerspecialist ook het vervoer voor uw gasten kunnen organiseren met onze eigen luxe taxi’s en touringcars.

Deel deze pagina

Offerteaanvraag Eventmanagement

Uw gegevens:

Uw evenement:Wilt u een afspraak met een van onze consultants?*

Invulling evenement

Heeft u al een idee hoe uw eruit moet komen te zien? Wat wilt u uitbesteden en wat wilt u zelf doen? Vul zoveel mogelijk informatie in.


 

Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.