Internationale dienstreizen

Bij internationale dienstreizen is het essentieel dat er continuïteit en zekerheid geboden wordt. Munckhof verzorgt dit.

Door de intensieve samenwerking met luchtvaartmaatschappijen, hotelketens, autoverhuurmaatschappijen en visumdiensten bieden wij u deze zekerheid, iedere dag weer. Munckhof is aangesloten bij het internationaal samenwerkingsverband van Reed & Mackay. Hierin werken wij nauw samen met lokale partners uit meer dan 40 landen. Deze partners bieden optimale ondersteuning tijdens uw dienstreis.

Persoonlijke aandacht door kleine klantteams

Munckhof werkt met kleine klantteams van circa zes travel consultants. Deze consultants werken voor een vaste groep klanten. Dit leidt tot een zeer klantgerichte en efficiënte werkwijze. Zo kent het klantteam alle details van uw eventuele ‘travel policy’ en weet het precies welke wensen en eisen uw reizigers stellen. Hierop wordt direct ingespeeld bij het organiseren van een reis en het adviseren van een klant. Flexibiliteit, betrokkenheid en meedenkend vermogen staan daarbij voorop. Een hele geruststelling voor u als bedrijf en voor de reiziger: Munckhof is 24/7 bereikbaar via de eigen bereikbaarheidsdienst.

Doorlopend overzicht en inzicht in vervoersstromen

Als gelouterd mobiliteitsmanager behoort het inzichtelijk maken van de totale mobiliteit van onze klanten tot onze kernactiviteiten. Wij werken met klantgerichte dashboards en online bookingtools en koppelen daarmee alle mobiliteit aan elkaar. Op die manier verkrijgen wij waardevolle inzichten die wij vervolgens inzetten ten gunste van onze klanten. Afhankelijk van uw wensen en eisen, boekt Munckhof uw reisaanvraag, heeft u zelf de regie in handen door rechtstreeks via onze tools te boeken of wordt er gewerkt met een combinatie van beide. Periodiek neemt uw vaste contactpersoon bij Munckhof de rapportages met u door en wordt bepaald waar nog meer efficiency kan worden behaald.

Deel deze pagina