Groepsdagtochten

Munckhof heeft veel ervaring in het organiseren van schoolreizen.

Schoolreizen en excursies zijn een traditioneel onderdeel van het jaarprogramma van veel scholen. Het kiezen van een goede excursie of schoolreis is vaak een grote uitdaging die veel tijd en research in beslag neemt. Welke bestemming kiezen we dit jaar? En wat heeft die bestemming te bieden? Munckhof heeft veel ervaring in het organiseren van schoolreizen en werkt hierbij nauw samen met attractieparken, dierentuinen, musea, steden en andere bestemmingen en activiteiten. Deze samenwerking resulteert in een inkoopvoordeel dat rechtstreeks ten goede komt aan onze klanten.

Onze bussen staan altijd voor u klaar

Veelal organiseren scholen hun excursies of schoolreizen in dezelfde periode. Ervaring leert dat hierdoor in bepaalde periodes veel touringcars bezet zijn. Voor ons is dit geen enkel probleem. Doordat Munckhof samenwerkt met een groot aantal touringcarbedrijven in Nederland hebben wij altijd passend vervoer waar en wanneer u dit wenst. Niet alleen de beschikbaarheid is geen probleem, ook de grootte van uw groep speelt geen enkele rol. Of u nu met 50 scholieren reist of met duizenden, Munckhof heeft altijd de passende oplossing paraat.

Veiligheidsinstructies en onderhoud

Alle touringcars die voor uw reis worden ingezet, voldoen aan alle strikte en moderne eisen. Ons wagenpark wordt door onze eigen afdeling Techniek onderhouden en periodiek gekeurd. Tevens controleert de betreffende chauffeur voordat hij zijn dienst start nauwkeurig zijn touringcar. Om de veiligheid van onze reizigers te borgen, geeft iedere chauffeur bij vertrek altijd een veiligheidsinstructie. Daarnaast is het dragen van de gordel in de touringcar voor alle inzittenden verplicht. Veiligheid boven alles bij Munckhof!

Deel deze pagina