Evenementen en congressen

Als specialist in eventmanagement ondersteunt Munckhof overheden bij het organiseren van congressen en evenementen.

Mobiliteit rondom congressen

Als specialist in eventmanagement ondersteunt Munckhof overheden bij het organiseren van congressen, evenementen en bijeenkomsten. Dat doen we door bijvoorbeeld het verzorgen van vervoer, hotelovernachtingen, vliegtickets en arrangementen voor gasten of bezoekers. Een team van ervaren consultants staat voor u klaar. Zij stellen eenĀ op maat gemaakte bookingtools beschikbaar die per evenement en op basis van uw wensen kunnen worden ingericht. Op deze wijze kunnen al uw gasten zich individueel inschrijven op de door hen gewenste onderdelen.

Expert in evenementenvervoer

Munckhof heeft onuitputtelijk veel ervaring in het uitvoeren van vervoersprojecten rondom klein- en grootschalige evenementen. Zo hebben wij niet alleen al het vervoer rondom de Floriade 2012 in Venlo verzorgd, maar voorzien wij geregeld diverse sportevenementen, congressen en seminars professioneel en vakkundig van het juiste vervoer. Voor een volledige toelichting en praktijkcases over de ervaringen van Munckhof met evenementenvervoer klikt u hier.

Deel deze pagina

Offerteaanvraag Eventmanagement

Uw gegevens:

Uw evenement:Wilt u een afspraak met een van onze consultants?*

Invulling evenement

Heeft u al een idee hoe uw eruit moet komen te zien? Wat wilt u uitbesteden en wat wilt u zelf doen? Vul zoveel mogelijk informatie in.


 

Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.