Dienstreizen

Munckhof faciliteert, begeleidt en ontzorgt studenten en docenten bij hun internationale dienst- en studiereizen.

Dit doen wij bijvoorbeeld door de vliegtickets te verzorgen voor studenten die in het buitenland stage lopen of voor docenten die stageplaatsen in het buitenland bezoeken. Met behulp van de online systemen van Munckhof heeft u continu inzichtelijk waar welke studenten en docenten zich bevinden.

Wij organiseren alles rondom uw congresbezoek

Munckhof arrangeert bovendien voor u het totale vervoer rondom een bijeenkomst of congres. Daarbij regelen wij niet alleen de vlieg- of treintickets, maar bijvoorbeeld ook de hotelovernachting bij het hotel dat is aangewezen door de congresorganisatie, of ieder willekeurig hotel in de buurt. Wij ontzorgen de reiziger volledig en optimaal, waardoor hij zich kan richten op de inhoud van de bijeenkomst of het congres en zich geen zorgen hoeft te maken over het reizen en aanverwante zaken.

Volledig inzicht door rapportages

Een belangrijk onderdeel bij de organisatie van individuele reizen is het verkrijgen van overzicht en inzicht. Hoe krijgt het schoolbestuur inzicht in alle reizen die individueel worden geboekt? Munckhof biedt hiervoor een uiterst transparante oplossing. Via innovatieve bookingtools kunnen alle reizen centraal gecontroleerd en gerapporteerd worden, terwijl ze toch individueel zijn geboekt. Hiermee kunt u niet alleen sturen op het reizen zelf, maar ook op het boekingsproces. Voor een aantal onderwijsinstellingen heeft Munckhof reeds dergelijke, op maat gemaakte portals ontwikkeld.

Vlotte transfers naar luchthavens

Het volledig ontzorgen van de reizigers gaat bij Munckhof verder dan alleen het boeken van vluchten en hotels. Indien gewenst brengen wij onze reizende klanten van vertrekadres tot aan de incheckbalie met onze eigen taxi- en touringcarservice. Dit voorkomt niet alleen stress onderweg of parkeerproblemen bij de luchthaven, het zorgt er tevens voor dat de docent of student ontspannen en ruim op tijd aan zijn of haar reis kan beginnen.

Ons internationale netwerk Reed & Mackay

Munckhof maakt deel uit van het internationaal partner netwerk van Reed & Mackay. Zakenreisbureaus uit meer dan 40 landen wereldwijd werken intensief samen om bedrijven te ondersteunen en faciliteren bij het internationaal zakenreizen. Zo stellen wij de voordelen van ons internationale netwerk graag volledig ter beschikking aan onze gewaardeerde klanten.

Deel deze pagina