Recreatie- en evenementenvervoer

Vervoer is essentieel voor ieder evenement.

Vraag direct een offerte aan voor uw evenementenvervoer (pendeldiensten, transfers, etc.) >

Munckhof is gespecialiseerd in het coördineren en verzorgen van evenementenvervoer. Of het hierbij nu gaat om het vervoer van de deelnemers van hun hotelaccommodatie naar de evenementlocatie of het vervoer van het publiek van de parkeervoorziening naar de entree en weer terug. Munckhof biedt evenementenvervoer in de breedste zin van het woord.
Ook voor de recreatieve sector heeft Munckhof passende mobiliteitsoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van pendeldiensten voor touroperators, het van-deur-tot-deur vervoeren van individuele reizigers op weg naar de luchthaven of verblijfsaccommodatie of het volledig organiseren van meerdaagse groepsreizen in binnen- en buitenland.

Flexibiliteit van groot belang bij evenementenvervoer

Om vervoer op de juiste manier in te vullen is flexibiliteit essentieel. Dient een groep van 300 personen te worden vervoerd of zijn het 300 individuele reizigers? Voor de organisatie van een evenement of congres maakt dat geen verschil, maar het vervoeren van deze twee verschillende groepen vergt een totaal andere aanpak. Munckhof is expert in evenementenvervoer en speelt hier adequaat op in. Naast eigen voertuigen beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan vervoerspartners in Nederland en daarbuiten. Daardoor kunnen wij alle mobiliteit rondom uw evenement, congres of reis verzorgen. Van één enkele reiziger tot groepen van meer dan 10.000 personen.

Samenwerking met touroperators

Met ons uitgebreide moderne wagenpark en onze zeer deskundige chauffeurs toont Munckhof dagelijks aan een kwalitatieve en uiterst betrouwbare vervoerspartner te zijn voor alle touroperators. Munckhof levert maatwerk in vervoer, zowel voor de kleine als grote reisorganisaties. Het dagelijks pendelen naar Spanje of het thuis ophalen van (zorgbehoevende) reizigers om ze naar een cruiseschip te vervoeren, zijn hier enkele voorbeelden van. Munckhof wil altijd een partnership aangaan met u als touroperator om samen tot een efficiënte vervoersoplossing te komen.

Deel deze pagina
Laatste nieuws
Munckhof Taxi

Forse uitbreiding taxivervoer Munckhof na winnen diverse aanbestedingen

Door het winnen van diverse aanbestedingen breidt de taxidienstverlening van Munckhof zich de komende maanden fors uit.
Meer informatie »
Schiphol evenement zakenreizen

Munckhof en Etihad organiseren Airport Visit Schiphol

Krijg een exclusief kijkje achter de schermen van Schiphol tijdens onze Airport Visit op 6 oktober 2016.
Meer informatie »
DelfSail 2016 bij Munckhof

Terugblik op DelfSail 2016

Munckhof Business Travel Delfzijl ontving haar klanten op haar kantoor aan de haven tijdens het evenement DelfSail 2016.
Meer informatie »
Vliegtuig

Munckhof neemt zakenreisbureau Roberts & Partners over

Munckhof heeft zakenreisbureau Roberts & Partners uit Amsterdam overgenomen.
Meer informatie »
Munckhof Business Travel Partner Event

Munckhof Business Travel Partner Event groot succes

Ieder jaar organiseert Munckhof evenementen voor haar klanten, leveranciers en medewerkers.
Meer informatie »