Zorg- en ziekenvervoer

Voor verschillende grote zorginstellingen regelt Munckhof het vervoer van mensen die extra zorg nodig hebben.

Zorgvervoer op maat

Voor verschillende grote zorginstellingen regelt Munckhof het vervoer van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen die extra zorg nodig hebben. De chauffeurs van Munckhof hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en zijn ervaren in de omgang met deze doelgroepen. De dagelijkse regievoering en uitvoering van het vervoer naar dagbestedingen, revalidatiecentra, activiteitencentra, psychogeriatrische dagopvang en medische kinderdagverblijven wordt door ons volledig gecoördineerd. Omdat voor deze doelgroep vaak rust, duidelijkheid en structuur zeer belangrijk zijn, zorgen wij ervoor dat er vaste chauffeurs worden ingepland en dat de voertuigen vanzelfsprekend volledig zijn aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de reiziger.

Samenwerking met vervoerders

Voor de uitvoering van het vervoer maakt Munckhof gebruik van haar eigen uitgebreide wagenpark. Dit wagenpark is voorzien van diverse typen voertuigen voor het verzorgen van onder andere rolstoelvervoer, groepsvervoer en individueel vervoer. Naast het eigen wagenpark werken we intensief samen met vervoerspartners in heel Nederland waardoor altijd passend vervoer geboden kan worden. De combinatie van professionele regievoering en de lokale kennis van vervoerders zorgt ervoor dat het vervoer voor zorginstellingen altijd optimaal georganiseerd en uitgevoerd wordt.

Ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling. Munckhof heeft de omvang en het netwerk om dit vervoer namens diverse zorgverzekeraars te organiseren en verzorgen. Alle aanvragen voor vervoer komen binnen bij ons callcenter en voor de uitvoering worden Munckhof voertuigen ingeschakeld (personenauto’s, taxibusjes of rolstoelbusjes) of wordt samengewerkt met lokale vervoerspartners. De service voor de reiziger staat uiteraard altijd voorop.

Voor het reserveren van het zittend ziekenvervoer neemt u contact op met ons callcenter.

Deel deze pagina