Is uw vlucht vertraagd? Vraag een vergoeding aan

Heeft u problemen gehad met uw vlucht? Dan heeft u wellicht recht op een vergoeding. U kunt via deze pagina een claim indienen en dit laten regelen door onze partner EUclaim. No cure, no pay!

U krijgt waar u recht op heeft

Is uw vlucht vertraagd? Heeft u uw aansluiting gemist? Is uw vlucht geannuleerd of bent u geweigerd op uw vlucht? Dan heeft u wellicht recht op een vergoeding tot wel € 600. Hiervoor werken wij samen met EUclaim, een zeer ervaren organisatie op het gebied van passagiersrechten. 

Vergoedingen bij vertragingen

Wanneer u met meer dan drie uur vertraging aankomt op uw eindbestemming, heeft u mogelijk recht op vergoeding voor het geleden tijdsverlies. Als de vliegtuigmaatschappij kan bewijzen dat er sprake is van een ‘buitengewone omstandigheid’ en zij niet verantwoordelijk is voor de vertraging, dan heeft u geen recht op een vergoeding. Weet u niet zeker of u recht heeft op een vergoeding, dan kunt u gratis en vrijblijvend advies opvragen over uw rechten. Er kan alleen aanspraak worden gemaakt op een vergoeding als er wordt gevlogen vanuit een EU-land of wanneer er gevlogen wordt vanuit een niet-Europees land naar een EU-land met een Europese vliegmaatschappij. Check hier uw vlucht. 

De hoogte van uw vergoeding wordt berekend op basis van het aantal kilometers van de vlucht. De volgende bedragen zijn hiervoor vastgelegd:

Bestemmingen binnen de EU:

€ 250 per persoon bij een vlucht tot 1500 km
€ 400 per persoon bij een vlucht van meer dan 1500 km

Bestemmingen buiten de EU:

€ 250 per persoon bij een vlucht tot 1500 km
€ 400 per persoon bij een vlucht van 1500 km t/m 3500 km
€ 600 per persoon bij een vlucht van meer dan 3500 km

Hoe werkt de service van EUclaim?

Dient u uw claim in via onderstaande button, dan gaat EUclaim vrijblijvend onderzoeken of u recht heeft op een vergoeding. Indien nodig zullen zij voor u een juridische procedure starten; alles op basis van 'no cure no pay'. U hoeft enkel de benodigde informatie toe te zenden en zij doen het werk voor u. Alleen wanneer zij succesvol de vergoeding ophalen bij de vliegmaatschappij, betaalt u een succesfee van 29% en € 26 administratiekosten (inclusief BTW) per persoon. U loopt dus geen enkel risico. 

Check uw vlucht

Deel deze pagina