Meerdaagse groepsreizen

Al sinds de oprichting van Munckhof in 1927 organiseren wij meerdaagse maatwerk groepsreizen.

Kenmerkend voor deze reizen is, dat wij altijd maatwerk oplossingen bieden. Wij werken samen met lokale agenten en kunnen zo uw groep een unieke reis aanbieden. Naast onze unieke internationale bestemmingen verzorgen we tevens graag uw busreizen in Nederland.

Reizen met elk vervoermiddel

De meerdaagse groepsreizen worden vaak uitgevoerd met touringcars, maar reizen per vliegtuig, trein of boot is natuurlijk ook mogelijk. Welk vervoermiddel er ook wordt gekozen, wij kunnen voor u de gehele reis van A tot Z organiseren. Denk daarbij ook aan excursies ter plaatse, groepsaccommodaties, gastgezinnen of uitwisselingsprogramma’s. 

Veiligheid geborgd

Bij het reizen met een groep scholieren is het borgen van kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Munckhof biedt deze kwaliteit en veiligheid door moderne en goed onderhouden voertuigen en zeer ervaren en professionele chauffeurs. Reist u per vliegtuig, boot of trein, dan zorgen wij niet alleen voor de tickets, maar natuurlijk ook voor een duidelijk programmaoverzicht met relevante en waardevolle informatie voor uw scholieren. Door samen te werken met ons internationale netwerk aan travelpartners kunnen we de kwaliteit en service waar ook ter wereld garanderen.

Daarnaast hebben wij ook een handige checklist voor u opgesteld. De checklist geeft u handvatten om vooraf en tijdens de meerdaagse schoolreis niets te vergeten. 

Klik hier voor de checklist schoolreizen

Populaire groepsreis bestemmingen

Wij organiseren voor u meerdaagse reizen naar alle gewenste bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Veruit de meest populaire bestemmingen voor meerdaagse groepsreizen zijn:

  • Rome
  • Barcelona
  • Londen
  • Berlijn
  • Praag
  • Parijs

Lees in onze referenties wat klanten van onze dienstverlening vinden. 

Ons internationale netwerk Reed & Mackay

Munckhof maakt deel uit van het internationaal partner netwerk van Reed & Mackay. Zakenreisbureaus uit meer dan 40 landen wereldwijd werken intensief samen om organisaties te ondersteunen en faciliteren bij het internationaal zakenreizen en bij het organiseren van groepsreizen. Zo stellen wij de voordelen van ons internationale netwerk graag volledig ter beschikking aan onze gewaardeerde klanten.

Heeft u interesse in een groepsreis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deel deze pagina