Meerdaagse maatwerk groepsreizen

Al sinds de oprichting van Munckhof in 1927 organiseren wij meerdaagse maatwerk groepsreizen.

Kenmerkend voor deze reizen is, dat wij altijd maatwerk oplossingen bieden. Wij werken samen met lokale agenten en kunnen zo uw groep een unieke reis aanbieden.

Reizen met elk vervoermiddel

De meerdaagse groepsreizen worden vaak uitgevoerd met touringcars, maar reizen per vliegtuig, trein of boot is natuurlijk ook mogelijk. Welk vervoermiddel er ook wordt gekozen, wij kunnen voor u de gehele reis van A tot Z organiseren. Denk daarbij ook aan excursies ter plaatse, groepsaccommodaties, gastgezinnen of uitwisselingsprogramma’s. 

Veiligheid geborgd

Bij het reizen met een groep scholieren is het borgen van kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Munckhof biedt deze kwaliteit en veiligheid door moderne en goed onderhouden voertuigen en zeer ervaren en professionele chauffeurs. Reist u per vliegtuig, boot of trein, dan zorgen wij niet alleen voor de tickets, maar natuurlijk ook voor een duidelijk programmaoverzicht met relevante en waardevolle informatie voor uw scholieren. Door samen te werken met ons internationale netwerk aan travelpartners kunnen we de kwaliteit en service waar ook ter wereld garanderen.

Populaire groepsreis bestemmingen

Wij organiseren voor u meerdaagse reizen naar alle gewenste bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Veruit de meest populaire bestemmingen voor meerdaagse groepsreizen zijn:

  • Rome
  • Barcelona
  • Londen
  • Berlijn
  • Praag
  • Parijs

Wilt u een bezoek brengen aan deze of minder populaire bestemmingen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deel deze pagina

Offerteaanvraag meerdaagse groepsreizen en incentives (maatwerk)

Uw gegevens: