Eén van onze klanten over de groepsreis naar Dubai:

Het was opnieuw een unieke ervaring! Het absolute hoogtepunt tijdens onze groepsreis in Dubai was het 'dune bashen' in 4x4 jeeps.

Lees de ervaringen van onze klanten met de groepsreizen die Munckhof Groups Desk voor hen georganiseerd heeft.

Moskou

Tuinbouw BusinessClub: "Wil en haar team hebben een topservice geleverd waarbij geen enkele moeite teveel was. Het heeft de organisatie van onze trip naar Moskou vele malen lichter gemaakt, en het is voor mij als secretaris van onze Tuinbouw BusinessClub dan ook zonneklaar dat we bij een volgende meerdaagse reis opnieuw met Munckhof in zee gaan. Nogmaals hartelijk dank!" Lees de hele referentie

Dubai

Fancom: “Het was opnieuw een unieke ervaring! De reis was goed georganiseerd en we hebben in twee dagen allerlei uiteenlopende activiteiten gedaan die ons een goed beeld van Dubai hebben gegeven. Onze gasten zijn met een goed gevoel weer huiswaarts gekeerd. Het absolute hoogtepunt was het 'dune bashen' in 4x4 jeeps en met een 'sunset stop' midden in de woestijn waar we onder het genot van een glaasje champagne de zon hebben zien onder gaan.De samenwerking is zoals altijd prima verlopen. Munckhof doet er alles aan om het ons en onze gasten naar de zin te maken. Zoals altijd loop je tijdens zo'n reis tegen kleine dingen aan die beter of anders hadden gekund. Dat is inherent aan het soort reizen die we maken. Waar mogelijk worden die direct opgelost en anders leren we daar altijd beide van.” 

Californië, USA

CITAVERDE College: “We kozen bij het boeken van onze studiereis voor Munckhof Groups Desk vanwege de betrokkenheid en goede service. Alles was prima geregeld, geen verrassingen. De samenwerking verliep prima!”

München

ELC Limburg: “We hebben Munckhof ingeschakeld voor het organiseren van een 2-daagse reis met hotelovernachtingen voor beursdeelnemers. We hebben vaker bij Munckhof geboekt en hebben goede ervaringen. Onze reis en daarmee het project is goed verlopen. We ervaren met name een goede, flexibele en directe manier van communiceren.“

Hamburg

Proteion: “De service van en de samenwerking met Munckhof Groups Desk verliep heel goed; de communicatie over en weer is prettig. Bovendien hadden we een goede chauffeur en een goed hotel. Ter plaatse kregen we een variatie in bezienswaardigheden aangeboden: water, cultuur en winkelen.”

Brazilië (Rio de Janeiro, Manaus en Salvador)

Ronde Tafel: “Het was wederom een top reis met de juiste gidsen en vervoer, het klopte wederom als een bus. De hele reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten: helikoptervlucht boven Rio, Amazonegebied, Salvador Unesco erfgoed en de gesprekken met de consuls.”

Emiraten

“Het meeste waren we onder de indruk van het diner in de woestijn van Dubai. De traditionele Bedoeïnentent met tapijten en kussens en verlichting bestaande uit fakkels en een open vuur. Als in een sprookje...”

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?

Boston en New York

Fontys Hogeschool: "We hebben onder meer een college gevolgd aan Harvard Business School en Spotco bezocht in New York. Erg positieve ervaring. Alles was goed geregeld, heldere communicatie. Fijne hotels."

Bali

Joosten - young animal nutrition: "It was as good as expected. All the expectations were fullfilled. With the local agency and also with the phisical locations (Meeting room, restaurant, hotel). Our team agreed that the hotel and all its facilities were a highlight. The tours were also a highlight. Super! Our travel consultant was always available, friendly, helpful and a true facilitator."

Canada

“Het hoogtepunt van de reis naar Canada was toch wel het ijsvissen!”

Lapland

Fancom: “Alles was bedekt met een dik pak sneeuw. In onze speciale sneeuwpakken zaten we op de sleetjes. De sledehonden zetten de vaart er goed in. Lapland was een unieke ervaring!”

België 

“Vooral de GPS-Tour in Antwerpen was zeer geslaagd!”

Duitsland

“Berlijn verkennen vanuit zo’n echte oude Trabi was zeer bijzonder.”

China

"De combinatie van China ontdekken en hardlopen over de Chinese muur is geweldig. Het was een onvergetelijke reis."

Gemiddelde beoordeling van onze reizen: 8,2

Gemiddelde beoordeling van onze dienstverlening: 8,0