Referentie Tuinbouw BusinessClub

Munckhof heeft een topservice geleverd waarbij geen enkele moeite teveel was. Het heeft de organisatie van onze trip naar Moskou vele malen lichter gemaakt.

Een groep van 50 leden van de Tuinbouw BusinessClub reist naar Moskou voor een excursiereis. Deze reis werd medegeorganiseerd door Munckhof Groups Desk. 

Over de Tuinbouw BusinessClub

De TuinBouw BusinessClub is een inspirerend tuinbouwplatform voor haar leden, die afkomstig zijn uit de gehele tuinbouwketen. Netwerken en kennis en ervaringen opdoen en uitwisselen staan centraal tijdens de bijeenkomsten van de TuinBouw BusinessClub. De leden zijn afkomstig van directie of management vanuit diverse sectoren.

Na eerdere excursiereizen naar New York, Rotterdam en München, heeft de Tuinbouw BusinessClub in 2018 een reis naar Moskou gepland. De reis is bedoeld om te netwerken en de horizon van de deelnemende leden te verbreden. Het programma staat vooral in het teken van het ontdekken van de manieren waarop deze Russische metropool in haar voedselvoorziening voorziet, na de ingevoerde boycot op het importeren van land- en tuinbouwproducten uit de EU.

Hoe de reis ging groeien en bloeien

De Tuinbouw BusinessClub heeft samen met de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Moskou de hoofdonderdelen van het excursieprogramma samengesteld. Vervolgens is Munckhof Groups Desk aan de slag gegaan om passende vluchten en een hotel te boeken, visa te regelen en de logistieke invulling van het programma te plannen. Vervolgens heeft Munckhof Groups Desk in overleg met de BusinessClub het vervoer, gidsen en maaltijden geregeld en het vrijetijdsprogramma samengesteld.  

Inhoud en ontspanning combineren in Moskou

De groep reist in de nacht van 27 september per touringcar naar Düsseldorf Airport voor een vlucht naar Moskou met Aeroflot. De vlucht werd uitgevoerd door een A320; de groep is zeer te spreken over de gastvrijheid en de service van de Russische luchtvaartmaatschappij. Tijdens de reis staan er verschillende excursies op het programma, zoals naar de Russische retailers Lenta en Azbuka Vkusa, groothandelsmarkt Metro en een bezoek aan glastuinbouwcomplex Victoria Industrial Estate. Daarnaast staat de ontvangst bij de Russische residentie van de Nederlandse ambassadeur garant voor een zeer welkom gevoel in de Russische hoofdstad.

Binnen het volle programma is wel degelijk ruimte gemaakt voor ontspanning. Dat gebeurt onder meer in de vorm van een toeristisch bezoek aan Moskou inclusief een rondrit, een bezoek aan een boerenmarkt en een traditioneel Russisch diner, onder begeleiding van een Russisch bandje dat live-muziek ten gehore bracht op de beroemde balalaika’s.

Topservice

Dhr. Jos Caubo, secretaris van de Tuinbouw BusinessClub is zeer te spreken over de rol en de service van Munckhof Groups Desk. ‘Wil en haar team hebben een topservice geleverd waarbij geen enkele moeite teveel was. Het heeft de organisatie van onze trip naar Moskou vele malen lichter gemaakt, en het is voor mij als secretaris van onze Tuinbouw BusinessClub dan ook zonneklaar dat we bij een volgende meerdaagse reis opnieuw met Munckhof in zee gaan. Nogmaals hartelijk dank!’

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?