Handelsmissies

Succesvolle handelsmissies beginnen bij Munckhof

Munckhof is uw travel partner voor de organisatie van handelsmissies

Munckhof helpt u bij het realiseren van succesvolle internationale handelsmissies. Wij zijn betrokken bij veel internationale handelsmissies en economische missies die in Nederland georganiseerd worden. Wij verzorgen de vluchten, vervoer en de verblijfsaccommodaties voor de deelnemers aan de missie. 

Maatwerk reizen zonder zorgen

Ons team van specialisten neemt de hele reis voor u uit handen. U kunt zich daardoor volledig richten op de bedrijfsbezoeken, afspraken of het vergroten van uw internationale netwerk. Wij houden bij de planning van uw reis rekening met het programma van de missie. Wilt u afwijken van het programma? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem, we stellen de reis op maat voor u samen. 

De officiële handelsmissies in Nederland worden door de Nederlandse Rijksoverheid georganiseerd. Wilt u mee op handelsmissie met een officiële delegatie? Dan kunt u zich via de overheid aanmelden.  

Wij ondersteunen u bij alle inkomende en uitgaande handelsmissies

Organiseert u zelf een handelsmissie en zoekt u ondersteuning bij de organisatie? Dan bent u bij Munckhof aan het juiste adres. Of het nu een uitgaande of inkomende handelsmissie is, wij ondersteunen u waar nodig. We nemen de inschrijvingen van de deelnemers van u over, organiseren de reis, het verblijf en vervoer ter plaatse en we kunnen door onze internationale contacten zelfs ondersteunen bij het opzetten van een programma. 

Heeft u vragen over handelsmissies of wilt u meer informatie over wat Munckhof voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. 
 

Deel deze pagina

Offerteaanvraag meerdaagse groepsreizen en incentives (maatwerk)

Uw gegevens:Uw reis:
Wilt u een afspraak met een van onze consultants?*

Invulling meerdaagse groepsreis

Heeft u al een idee hoe uw meerdaagse groepsreis eruit moet komen te zien? Vul dan zoveel mogelijk informatie in.


Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.


Meer blogs lezen?
Rianne Hovens
Rianne Hovens
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 7600