Groepsreizen en incentives

Wilt u uw relaties of medewerkers op een bijzondere manier blijk geven van uw waardering?

Unieke groepsreizen en incentives op maat

Munckhof is gespecialiseerd in het verzorgen van (meerdaagse) groepsreizen in binnen- en buitenland. Ons team van gespecialiseerde travel consultants zoekt daarbij altijd naar unieke, inspirerende en exclusieve bestemmingen voor uw bedrijf, zoals:

  • Vergaderen in een kasteel in Noord-Brabant
  • Werken aan de teamspirit tijdens een zeiltocht langs de Lycische kust
  • Voetbalwedstrijd bezoeken in Londen
  • Businessmeeting voor medisch specialisten in Boston

Munckhof vertaalt al uw wensen in originele en verrassende voorstellen. Hierbij kijken we naar uw opdracht, budget, missie en doel van de reis.

Incentive reizen voor iedere groep

Wij organiseren incentivereizen voor kleine en grote groepen, dit kan bestaan uit een geheel verzorgd programma met vervoer, activiteiten, overnachtingen, entreetickets en nog veel meer. Wat u wilt! De reizen van Munckhof zijn altijd uniek. 

Reisinspiratie 

Wilt u wat reisinspiratie opdoen voor uw incentive? Bekijk eens:

Ons internationale netwerk Reed & Mackay

Munckhof maakt deel uit van het internationaal partner netwerk van Reed & Mackay. Zakenreisbureaus uit meer dan 40 landen wereldwijd werken intensief samen om bedrijven te ondersteunen en faciliteren bij het internationaal zakenreizen en het organiseren van groepsreizen. Zo stellen wij de voordelen van ons internationale netwerk graag volledig ter beschikking aan onze gewaardeerde klanten.

Deel deze pagina

Offerteaanvraag meerdaagse groepsreizen en incentives (maatwerk)

Uw gegevens: