Lille, een verrassende mix

Geen zin in een vliegreis maar wel een aantrekkelijke incentive willen organiseren? Denk eens aan Lille, net over de grens van België in Noord-Frankrijk. Deze stad wordt ook wel de ideale mix van Parijs, Antwerpen en Gent genoemd met dus zowel Belgische als Franse invloeden.

Rondreis Lille

Lille (Rijsel in het Vlaams) ligt op zo’n 3 uur rijden van Utrecht en is een ideale stedentripbestemming voor 2-3 dagen.

Incentive trip Lille

    Dag 1:

Zo zou deze incentive trip eruit kunnen zien:

Op dag 1 rijden jullie per luxe touringcar naar Lille, met een vertrek in de ochtend ben je aan het middag al op bestemming en kun je inchecken in het besproken hotel. Na een bourgondische lunch, al dan niet door Munckhof geregeld, staat een City Challenge op het programma. Uitgerust met een smartphone en plattegrond gaan jullie op een ludieke manier de stad ontdekken. De tocht wordt afgesloten in een lokale kroeg waar ook een kleine prijsuitreiking plaatsvindt.

    Dag 2:

De volgende dag is de start van een unique tour door Lille in een Citroën 2CV. De ervaren chauffeurs zijn tevens gids en zullen alle bijzondere plekken in Lille laten zien en hierbij leuke anekdotes vertellen. Er zullen 2 groepen gemaakt worden. De eerste groep start met een bierproeverij in een knusse bar en de andere zal een tourrit per 2CV hebben. Na een uur zullen de groepen gewisseld worden.

    Dag 3:

Op de derde, afsluitende dag is het aan te raden om de terugreis te combineren met een bezoek aan Gent. Hier gaat de groep aan boord van een privéboot voor een 1,5 uur durende rondvaart. De gids zal jullie het een en ander uitleggen van de gebouwen waar je langs vaart. Aan boord kunnen jullie afsluitend van deze aangename trip genieten van een picknick.

Wilt u deze reis zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en wij maken een passend programma op maat.

Deel deze pagina
Joëlla Theelen
Joëlla Theelen
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 7605