Incentive Zuid-Limburg

Zeker in deze bizarre tijden waarin er veel van werknemers wordt gevraagd kan een welverdiende incentive van veelbetekenend waarde zijn. Vliegen of met de trein is op dit moment misschien nog niet zo aantrekkelijk. Maar ook dicht bij huis kunnen wij voor u een prachtige reis samenstellen.

Koninklijk overnachten

Wat dacht u van Koninklijk overnachten in Château St. Gerlach. Treed in de voetsporen van de Rolling Stones die hier voor u overnachten.

Château St. Gerlach is werkelijk schitterend gelegen in de Zuid Limburgse heuvels op slechts 10 minuten rijden van Maastricht. Zodra u de oprijlaan op rijdt straalt het park al zijn luxe uit en waant u zich in Frankrijk. Gelegen in een groot park ligt het hotel, restaurant, kapel, kasteelhoeve en de multifunctionele vergader- en conferentielocatie. Het St. Gerlach Paviljoen heeft 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby. De Kasteelhoeve heeft nog eens 6 break-out rooms.

Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot 113 hotelkamers en suites. Tevens kunt u genieten van de wellness en spa.

Dineren kunt u uiteraard voortreffelijk in het restaurant “Bistrot de Liège” gelegen op het landgoed.

Château Neercanne

Maar we kunnen het diner ook voor u regelen in Château Neercanne. Château Neercanne behoort ook tot de Oostwegel collection en geniet internationale faam. U begint met een aperitief in de historische wijnkelders gelegen in de unieke mergelgrotten van het kasteel. We kunnen in deze historische wijnkelders ook een wijnproeverij voor u organiseren.

Restaurant Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Men maakt gebruik van lokale en internationale ingrediënten.

Na een overnachting in Chateau St. Gerlach geniet u van een uitgebreid ontbijt.

Excursie inspiratie

We kunnen een leuk en naar wens samengesteld programma voor u aanbieden in Maastricht. Er zijn ontelbare mogelijkheden in deze prachtige stad in Zuid-Limburg. Variërend van Kever rally door Zuid-Limburg, survival in de grotten, Vespa tour tot stadswandeling onder leiding van een ervaren gids.

De lunch reserveren wij voor u bij het eveneens tot de Oostwegel collection behorende Kruisheren hotel in het centrum van Maastricht. In de geheel gerestaureerde 15e-eeuwse kerk van het Kruisherenklooster bevind zich het restaurant. Het samenspel van geschiedenis, design, muziek, kunst en expertise laat een overweldigende indruk achter.

Wilt u deze reis zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en wij maken een passend programma op maat.

Deel deze pagina

© Etienne van Sloun


© Etienne van Sloun
Joëlla Theelen
Joëlla Theelen
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 7605