Jordanië, betoverend mooi

Als u denkt aan een reis naar Jordanië, denkt u al snel aan de paleizen van Petra. En het valt niet te ontkennen, dit is een absolute must-see bij een bezoek aan Jordanië. Maar het land heeft nog veel meer te bieden voor een incentive reis.

Reistijd Jordanië

De beste reistijd voor Jordanië is maart tot en met mei en september tot en met november.

Vanuit Amsterdam Schiphol biedt Royal Jordanian rechtstreekse vluchten aan naar de hoofdstad Amman. In slechts 4 uur en 45 minuten waant u zich in een totaal andere wereld met een rijke geschiedenis, historische bezienswaardigheden en indrukwekkende berggebieden.

Reisprogramma Jordanië

    Dag 1:

Zo zou deze onvergetelijke incentive reis eruit kunnen zien:

Aankomst op de luchthaven van Amman waar onze vertegenwoordiger jullie staat op te wachten en helpt met de visa formaliteiten. Hierna volgt de transfer naar het 5* hotel Grand Hyatt Amman en kunnen de reizigers acclimatiseren.

    Dag 2:

Op dag 2 volgt een bezoek aan Petra, een van de zeven wereld wonderen. De tocht ernaartoe is al adembenemend maar de stad zelf is uiteraard een hoogtepunt van deze reis. In de avond wordt u door muzikanten in traditionele kleding ontvangen in “Little Petra” voor een galadiner, welke wordt opgeluisterd door een Folklore show.

    Dag 3:

De volgende dag nemen wij u mee naar de Wadi Rum woestijn en tijdens de rit met de Hijaz Stoomtrein geniet u van het prachtige rode berglandschap. Helaas wordt de trein plotseling overvallen door Bedoeïenen op kamelen of paarden. Gelukkig zal dit tot een goed einde lopen en zal de tocht door de woestijn vervolgd worden met jeeps.

In een privé luxe tentenkamp geniet u van een traditioneel ‘Zarb Dinner’ (gekookt in de grond, laat u verrassen) onder de sterrenhemel.

    Dag 4:

Na het ontbijt de volgende dag neemt u afscheid van de Bedoeïenen en gaat u per bus naar Aqaba. Hier ligt een privé zeilboot klaar voor een heerlijke vaartocht over de Rode Zee, aangevuld met een snorkel tour en lunch aan boord.

    Dag 5:

Op dag 5 rijdt u via de Wadi Araba woestijn naar de Dode Zee. Hier kunt u nog genieten in een luxe resort voordat u de dag erna terugvliegt vanuit Amman met een onuitwisbare herinnering aan Jordanië.

Wilt u deze reis zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en wij maken een passend programma op maat.

Deel deze pagina
Joëlla Theelen
Joëlla Theelen
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 7605