New York, the city of dreams

New York, één van de meest geromantiseerde, besproken, bezongen, gefilmde steden van de hele wereld. City of Dreams. ‘Concrete jungle where dreams are made of,’ zong Alicia Keys. Alleen al daarom een inspirerende bestemming voor studenten van diverse opleidingen.

Vlucht en verblijf in New York

Vliegen naar New York kan met ontelbaar veel maatschappijen. Wij bieden vaak Aer Lingus aan in ons voorstel omdat dan de douane check al in Dublin plaatsvindt, dit is zeer prettig na aankomst op John F. Kennedy airport.

Een verblijf in New York kent een paar uitdagingen. Het mag niet te duur zijn, maar ook niet te ver van de belangrijkste bezienswaardigheden af liggen. Stadsdisctrict Manhattan, met Central Park en Madison Square Garden is uitermate populair. Het Vanderbilt YMCA hostel vormt daarmee een ideaal vertrekpunt voor studenten en hun begeleiders. Ook in Manhattan, in de wijk Chinatown, ligt het Canal Loft Hotel & Hostel, eveneens een populaire verblijfsplaats tijdens studiereizen.

Een andere optie is een verblijf in het kunstzinnige Brooklyn, op slechts een ferry ride (zoals de echte New Yorker zich tussen de stadsdelen verplaatst) van Manhattan.

Inspiratie voor excursies

Voor deze ongelofelijke stad kunnen wij niet alleen reis en verblijf regelen, wij hebben ook ervaring met de organisatie van diverse uiteenlopende excursies zoals een bezoek aan Ground Zero, een rondvaart richting the Statue of Liberty of een picknick in Central Park.

Wij denken in alles met u mee. Wat is de beste reisperiode, ook op prijstechnisch vlak? En waar moet aan gedacht worden bij een reis naar de Verenigde Staten, zoals visumaanvraag?

Wilt u deze reis zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en wij maken een passend programma op maat.

Deel deze pagina
Joëlla Theelen
Joëlla Theelen
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 7605