Teambuilding in eigen land

Soms kan heb echt fijn zijn om in eigen land te blijven. Beperkte reistijd, uitstekende voorzieningen en goede service zijn op veel locaties voorhanden. Bijvoorbeeld op Landgoed Huize Bergen in Vught (nabij Den Bosch).

Teambuilding in eigen land

Op slechts 1 minuut van de snelweg en tóch middenin een landelijke omgeving. Landgoed Huize Bergen werd gebouwd in 1916 en kent een rijke geschiedenis als woonhuis, vormingscentrum en later een conferentiehotel, bovenal een ontmoetingsplek.

Voor iedere doelgroep en voor ieder doel. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding voor docenten.

Omdat Huize Bergen vele mogelijkheden biedt, hoeft u niet van het landgoed af voor de Teambuilding. Een programma bestaat meestal uit een combinatie van vergaderen, comfortabel overnachten en culinair genieten aangevuld met één of meerdere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een Pubquiz, waarin teams tegen elkaar strijden. Andere opties zijn actieve Highland Games of een spannende mijnenveldopdracht buiten in de frisse lucht.

Het programma wordt geheel afgestemd op uw wensen waarbij wij optimaal meedenken. Wat zijn de audiovisuele benodigdheden? Zijn er meerdere ruimtes nodig voor workshops? Hoe belangrijk is het culinaire/bourgondische aspect? Huize Bergen is één van de locaties waar dit mogelijk is, maar wij hebben ervaring met veel meer inspirerende locaties in Nederland.

Wilt u deze reis zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en wij maken een passend programma op maat.

Deel deze pagina
Joëlla Theelen
Joëlla Theelen
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 7605