Op avontuur in IJsland

Watervallen, ijsrotsen, gletsjers en natuurlijk – hopelijk – het Noorderlicht. Op dat laatste kunnen we absoluut geen garantie bieden, maar als u dit magische schouwspel te zien krijgt, is het een fantastische bonus bij een toch al magnifieke reis.

Reismogelijkheden naar Ijsland

Er zijn diverse vliegmogelijkheden naar IJsland vanaf Schiphol, Brussel en Düsseldorf. Wij helpen u de best mogelijke vlucht uit te zoeken, passend bij de wensen.

Aangezien IJsland op slechts 3 uur vliegen van Amsterdam ligt én er veel dagexcursies mogelijk zijn vanaf Reykjavik, is een incentive reis al mogelijk voor 4 dagen. Maar om het veelzijdige land verder te kunnen verkennen, is een langere trip niet ongebruikelijk.

Voorstel reisprogramma:

Zo zou deze onvergetelijke incentive reis eruit kunnen zien:

    Dag 1:

Op dag 1 komt u aan in Reykjavik en wordt daar opgevangen door onze lokale agent die de groep naar het hotel brengt. Na een gezamenlijke diner in het centrum is er in de avond een IJsland by night tour. Want niet alleen overdag is IJsland adembenemend, in het donker heeft het landschap iets mystieks, zeker wanneer het Noorderlicht zich laat zien.

    Dag 2:

De tweede dag staat in het teken van de zuidkust met prachtige stops en wandelingen naar watervallen, gletsjers, vulkanen en het beroemde zwarte lavastrand Reynisfjara.

    Dag 3:

Na een heerlijk ontbijt in Reykjavik is het op de derde dag tijd voor de ‘Golden Circle’ tour. Als eerste stopt u in het Thingvellier National Park. Hier vindt u een bijzondere kloof tussen het Noord- Amerikaanse en het Euraziatische continent. De tour wordt vervolgd naar Geysir waar u een van de actiefste geisers in de omgeving ziet.

    Dag 4:

Na de lunch zult u per snowmobile een tour op de gletsjer maken. De snowmobiles staan voor jullie klaar voor een onvergetelijke tocht over de uitgestrekte gletsjer met prachtige vergezichten.

Op de laatste dag is het weer tijd om de thermopakken en het ruwe landschap vaarwel te zeggen en weer huiswaarts te vliegen.

Wilt u deze reis zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en wij maken een passend programma op maat.

Deel deze pagina
Joëlla Theelen
Joëlla Theelen
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 (0)77 324 7605