Tabor College

Al jaren ervaren we een uitstekende service en prima samenwerking bij de organisatie van onze meerdaagse schoolreizen!

Het Tabor College in Hoorn werkt voor de organisatie van de meerdaagse schoolreizen al jaren samen met MGI Travel. MGI Travel is onderdeel van Munckhof en gespecialiseerd in meerdaagse schoolreizen naar het buitenland. Jaarlijks worden voor het Tabor College meerdere reizen georganiseerd naar het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de reizen verblijven de leerlingen bij gastgezinnen. Een omvangrijke klus om te organiseren, maar dankzij de kennis en ervaring van de travel consultants van MGI Travel lukt het iedere keer om een originele en educatieve reis samen te stellen.

Een leuk team dat altijd voor je klaarstaat

Roswitha Fens is als Afdelingscoördinator Havo verantwoordelijk voor de reizen bij het Tabor College. Ze vertelt graag over haar ervaringen met MGI Travel: “Zo lang ik betrokken ben bij schoolreizen in de scholen waarvoor ik gewerkt heb, werk ik samen met de team van MGI Travel. Een leuk team dat altijd voor je klaarstaat en voor alles een oplossing heeft. Ze denken geweldig mee en hebben goed contact met al hun lokale partners op diverse locaties in Europa.

De service van MGI Travel is super

Op mijn huidige school, Tabor College, locatie Werenfridus in Hoorn, organiseer ik vooral veel reizen naar Engeland, maar ook Praag hebben we jaren in het programma gehad. De reizen zijn altijd met gastgezinnen omdat dit voor de leerlingen absoluut iets extra’s toevoegt. Onze ervaringen met gastgezinnen via MGI Travel zijn altijd prima. De ‘local organisers’ zorgen voor kwaliteit en als er zich een probleem voordoet, wordt het opgelost. MGI Travel onderhoudt duidelijk merkbaar een goede relatie met de contactpersonen ter plekke. 
Het maken van een leuk en onderhoudend programma voor de leerlingen stel ik samen met MGI Travel op. Ze weten goed wat er lokaal te beleven valt en denken prima mee. De service op kantoor is ook super; als je belt heb je altijd een vrolijke behulpzame medewerker aan de telefoon. Hoe fijn is dat? Als er al iets mis gaat, hebben de dames van MGI Travel altijd weer een oplossing paraat.
Onze school is grotendeels een tweetalige school geworden en daarvoor is het noodzakelijk ook contacten te krijgen met lokale scholen. Dit is best lastig, maar ook hier zet MGI Travel, samen met de local organisers, zich voor in.

Ze zijn en blijven betrokken van begin tot einde van de reis

Het lijkt wel een reclame tekst, maar ik kan echt niets anders zeggen dan wat ik zelf ervaren heb en dat was altijd geweldig. Dat heeft er voor mij, als organisator van diverse reizen voor gezorgd dat ik trouw blijf aan MGI Travel, gewoon omdat ze kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Ze zijn en blijven betrokken van begin tot einde van de georganiseerde reis.”

Roswitha Fens
Tabor College, Hoorn

https://www.werenfridus.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina