Educatieve schoolreizen

De travel consultants van Munckhof zijn experts op het gebied van internationale, culturele en educatieve schoolreizen.

Munckhof Groups & Incentives is een bedrijfsonderdeel van Munckhof dat gespecialiseerd is in schoolreizen en low budget groepsreizen. Denk daarbij aan het verzorgen van uitwisselingsprogramma’s, taalreizen, internationaal schoolbezoek en excursies. Het team van Munckhof is in het bijzonder gespecialiseerd in het organiseren van verblijven bij gastgezinnen. Daarvoor is een uitgebreid netwerk aan gastgezinnen beschikbaar dat ervaring heeft met het verblijf van scholieren. Voor de scholieren biedt het logeren bij een gastgezin een waardevolle ervaring omdat zij op die manier optimaal kunnen kennismaken met de lokale cultuur.

Experts in schoolreizen

De travel consultants van Munckhof zijn experts op het gebied van internationale, culturele en educatieve reizen en staan klaar om ook voor uw school een unieke internationale schoolreis en/of uitwisseling te organiseren. De reisvoorstellen zijn altijd uniek, op maat gemaakt en daardoor volledig passend en verrassend.

Zorgeloos reizen

Mede door haar zorgvuldig opgebouwde netwerk, draagt Munckhof er zorg voor dat alle reizen tot in de puntjes verzorgd zijn. Munckhof werkt samen met diverse partnerorganisaties in het buitenland en zorgt ervoor dat de begeleiding niet stopt bij vertrek. Tijdens de reis kan de groep vanzelfsprekend rekenen op een 24/7 bereikbaarheid en assistentie van het Munckhof team.

Voor meer informatie over de schoolreizen en low budget groepsreizen van Munckhof kunt u terecht op www.munckhof.nl/schoolreizen

Deel deze pagina