Keulen, Köln, Cologne, een stad met vele gezichten.

De meeste mensen kennen de Keulse Dom: met z'n 157 meter hoogte terecht de trots van de stad. Maar Keulen heeft meer te bieden dan dat, ze zal u versteld doen staan van haar mogelijkheden.

Keulen is een super moderne stad en heeft internationale allure op het gebied van beurzen, evenementen en musea. Het stadscentrum is echter compact, beloopbaar en idyllisch. Hiermee is het een ideale stad voor een dag vol activiteiten. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden.

Leuke activiteiten in Keulen:

  • Fietstocht door Keulen. Ontspannen, op twee wielen de stad bekijken.
  • Kölsch Tour. Maak kennis met de Kölsch mentaliteit en way of life. En natuurlijk kunt u in een van de oude brouwerijen van de stad een paar heerlijke Kölsch drinken.
  • Cultuurrally. Ontdek in kleine teams de essentie van de cultuur van Keulen. Dit door onderweg, bij een aantal belangrijke bezienswaardigheden (zoals de Dom, Preatorium, Chocolademuseum) vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren.
  • Powerboot. Met een enorme snelheid scheert u over het water tijdens dit tochtje.
  • Segway tour. Zorg dat u uw evenwicht houdt en geniet van de omgeving.

Geïnteresseerd in bovenstaande activiteiten of benieuwd naar andere leuke activiteiten voor een tof groepsuitje? Voor iedere doelgroep en ieder budget heeft Keulen u iets te bieden. Vraag onze consultants om advies.

Rianne Hovens
Rianne Hovens
Office Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*