Krakau, ervaar de magie!

Krakau is een bruisende stad die iedereen verwelkomt. De stad heeft veel van zijn pracht en praal weten te behouden: in het oude stadscentrum vind je de sleutels tot de magie van de stad.

Het oude stadscentrum staat niet voor niets op de UNESCO werelderfgoedlijst. Barokke kerken, verborgen binnenplaatsen en talloze beelden, je vindt hier telkens nieuwe verrassingen. Bovendien heeft Krakau zeer goede hotels en restaurants. Wilt u een event of een groepsreis organiseren? Er zijn prachtige locaties te vinden waar u uw gasten de magie van Krakau kunt laten ervaren. Krakau is een stad waar iedereen zich thuis voelt!

Een aantal bijzondere tips voor groepen op een rijtje:

  • Wat dacht u van een kookworkshop onder leiding van een professionele kok? U maakt samen een culinaire 4-gangen lunch klaar met Poolse streekproducten die u uiteraard na afloop mag nuttigen. Na de lunch staan er retro auto’s voor u klaar en krijgt u een hilarische tour door de socialistische wijk Nowa Huta. U reist terug in de tijd in een echte Trabant. U ervaart niet alleen hoe een doorsnee Pools gezin leefde en werkte onder het communisme maar de gids vertelt u ook leuke anekdotes en brengt the “good old days” back to life.

  • Een voorbeeld van een prachtige, exclusieve locatie is de Wieliczka Salt Mine. Net buiten Krakau, diep verstopt onder de grond, ligt een van de grootste zoutmijnen ter wereld. Ervaar de magie van ondergrondse tunnels, meren en kunstwerken. Er is hier zelfs een kathedraal!

  • Houdt u meer van een ongedwongen sfeertje? Dan kunnen we een leuke Street food party voor uw gezelschap organiseren. De gasten kunnen ontspannen kletsen, eten en drinken in een informele omgeving. Het straatfeest zal plaatsvinden op een binnenplaats en we zorgen voor een gezellige sfeer met tuinmeubels, houten kisten, planten, et cetera. Verschillende foodtrucks zullen hun specialiteiten voor u klaar maken. 

Wilt u de magie van Krakau zelf gaan ervaren met uw groep? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Ilona Brummans Munckhof Groups Desk
Ilona Brummans
Senior Travel Consultant
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*