Groot, groter, grootst: een incentive naar de Emiraten

Op zoek naar een originele en exclusieve locatie voor een incentive? Wilt u omgeven zijn door alle luxe, heerlijk weer en prachtige cultuur? Kies dan voor Dubai of Abu Dhabi.

Beide plaatsen zijn onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. In ongeveer 6,5 uur vliegt u naar beide bestemmingen. Zowel in de herfst, de lente als in de winter is de temperatuur heerlijk, alleen in de zomer is het vaak te warm om buiten iets te ondernemen. 

Cultuur

Dubai overtreft Abu Dhabi op dit moment wat betreft de hoogste gebouwen. De Burj Khalifa is met 828 meter het hoogste gebouw van de wereld. Abu Dhabi heeft wel de grootste moskee van de twee, de Sheikh Zayed Grand Mosque. Beide Emiraten hebben een 7* hotel. Het Burj al Arab (Dubai) en het Emirates Palace (Abu Dhabi) zijn hotels waar het de gast aan niets ontbreekt en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Dat beide plaatsen de overtreffende trap hanteren mag duidelijk zijn.

Bouwwerken

Daarnaast wordt er nog altijd veel gebouwd in beide Emiraten. In Abu Dhabi wordt gewerkt aan het grootste Guggenheim-museum ter wereld en ook een grotere versie van het Parijse Louvre opent in 2017. Dubai bouwt nog steeds aan het project ‘The World’: het grootste baggerproject ooit uitgevoerd. De eilanden waar dit project uit bestaat moeten de verschillende continenten voorstellen. Hierop worden hotels, appartementen en villa’s geplaatst. 

Winkelen

Op het gebied van shoppen kunt u zich in beide Emiraten uitleven. Dubai heeft op dit moment de allergrootste overdekte shoppingmall ter wereld. Heerlijk om te winkelen of rond te lopen, ongeacht de temperaturen. Ook zijn er genoeg activiteiten in en rondom de twee hoofdsteden, waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. 

Kortom, wilt u dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, zijn deze twee Emiraten zeker aan te raden. Voor groot-groter-grootst en luxe-luxer-meest luxe bent u zowel in Abu Dhabi als in Dubai op de juiste plek. Is uw interesse gewekt of heeft u vragen, informeer dan naar de vele mogelijkheden die uw groepsreis tot een succes kunnen maken. U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze travel consultants via groups@munckhof.nl of bel 077-3247605.
 Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*