Genieten van Waterstad Rotterdam

Rotterdam is een stad die zichzelf steeds blijft vernieuwen. Vooral vanaf het water heeft u een imposant uitzicht op de stad. Ontdek Rotterdam als groepsreisbestemming die nooit gaat vervelen!

De kop van Zuid is een van de nieuwere wijken van Rotterdam van waaruit je met een tenderboot de adembenemende waterfront kunt bekijken. Vanaf het water ziet het er allemaal nog imposanter uit. Je ziet dan de Maastoren, De Rotterdam en de Erasmusbrug van een andere kant. Leuk adres om te lunchen is de Ballentent (ook weer aan het water) waar je de lekkerste gehaktballen van Rotterdam kunt eten en kunt genieten van het echte Rotterdamse sfeertje met bijpassende muziek.

Lekkernijen in de Markthal

Na de rondvaart is het een leuk om naar de Markthal te wandelen. Bijna elke wereldstad heeft zijn Markthal, dus Rotterdam ook. Je kunt je hier vergapen aan allerlei lekkernijen en aansluitend heerlijk dineren in een van de bovenliggende restaurants.

A room with a view

Hotel NHow aan het water bij de Cruiseterminal is de perfecte plaats om de dag te eindigen voor een drankje in de bar en een overnachting in een van de kamers met het mooiste uitzicht over het water. De skyline van Rotterdam bij ondergaande zon maakt het vervolgens helemaal compleet.

Wilt u meer ideeën om uw groepsreis naar Rotterdam uit te breiden? Wij denken graag met u mee! Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*