Normandië: een ondergewaardeerde incentive bestemming

Deze zomer ben ik op vakantie geweest in Normandië en werd ik aangenaam verrast. Als MICE (meetings, incentives, conferencing, exhibitions) specialist houd ik tijdens mijn vakanties uiteraard altijd mijn oren en ogen open om nieuwe ideeën voor toekomstige groepen op te doen. De streek Normandië heeft ontzettend veel te bieden.

Normandië is nauwelijks verder rijden dan de stad Parijs, maar is bij de meeste mensen een stuk onbekender. In deze regio zijn mooie kuststreken, prachtige steden en pittoreske dorpjes te vinden. Daarnaast kunt u niet om de indrukwekkende geschiedenis van Normandië heen. Het jaar 2014 staat in het teken van de herdenking van D-day. Musea, bunkers en invasiestranden zijn zomaar een greep uit de vele bezienswaardigheden in dit thema.

In de regio zijn vele mogelijkheden voor een incentivereis. Er is in elk prijsniveau voldoende keuze voor kwalitatief goede hotels met uitstekende vergaderfaciliteiten. Ook zijn er vele activiteiten mogelijk waarbij u op een informele wijze invulling kunt geven aan uw incentive. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan:

  • Ontdekken van de invasiestranden in een jeep of per paard.
  • Een bezoek aan het prachtige middeleeuwse stadje Bayeux of de schilderachtige stad Honfleur.
  • Bent u met een groep op pad, dan is het maken van een film op het strand van Deauville een originele optie.

Een incentivereis is een goede investering. Door middel van een incentivereis kunt u een blijk van waardering tonen tegenover een klant of relatie. Daarnaast kunt u met het aanbieden van een incentivereis aan uw personeel een beloning geven voor geleverde prestaties. Medewerkers zullen zich erkend voelen en dit heeft in de toekomst een positieve invloed op hun inzet en werkprestaties.

Normandië is wat mij betreft een bestemming die uitermate geschikt is voor een incentivereis. Voor zowel een zakelijk als informeel incentive programma kunt u in deze schitterende regio terecht.

Rianne Hovens
Rianne Hovens
Office Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*