Groepsreizen om de hoek

Het valt me op dat organisaties steeds vaker naar een ver weg bestemming informeren voor hun voorgenomen groepsreis of incentive. Het lijkt wel of men verwacht dat het slagen van de reis samenhangt met de afstand naar het land of de stad die men gaat bezoeken.

Onze ervaring is dat dit zeker niet het geval hoeft te zijn. Het slagen van de reis hangt veel meer af van de samenstelling van het reisprogramma en de afstemming op het doel van de groep. Zeker ook gezien de huidige economische situatie raden wij u aan om vooral ook eens dichterbij of zelfs eens “om de hoek” te kijken naar de mogelijkheden. In de buurt zijn hele onverwachte en verrassende uitstapjes te bedenken. Wij denken graag met u mee!

  • Wist u bijvoorbeeld dat vlak over de Duitse grens bij het stadje Bochum de musical Starlight Express, de snelste musical op skates, al jaren succesvol draait? De show is een waar spektakel! De professionele skaters navigeren op een lange racebaan rondom het publiek en het hoofdpodium. De musical heeft inmiddels al ruim 13 miljoen bezoekers getrokken.
  • Een andere verrassende bestemming, ook uitermate geschikt om te combineren met de musical, is het Museum Eiland Hombroich. Dit museum is een van de meest merkwaardige musea ter wereld. Het museum is gelegen op een eiland vlakbij Düsseldorf en wordt door bezoekers ook wel “het paradijs om de hoek” genoemd. Het heeft zijn bekendheid voornamelijk van ‘horen zeggen’ en wie er geweest is, vertelt het graag verder. Wij ook!
  • En wilt u daar dan ook in de buurt overnachten? Wat te denken van een oud klooster annex slot met omliggend natuurreservaat? Klooster Langwaden ligt op 6 km van Grevenbroich en 20 km ten zuiden van Düsseldorf. U kunt lekker dineren in het restaurant van het klooster en in de biertuin en zelfs de verse groentes en andere producten uit de eigen tuin van het klooster proeven en kopen. Dit is echt een geweldige plek om te onthaasten!

Het bovenstaande is slechts een voorbeeld van enkele mogelijkheden vlak over de Nederlandse grens. Wij gaan graag de uitdaging aan om aan de hand van uw doelstellingen de verrassingen in uw buurt te ontdekken.Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*