Tallinn, trendy en vrijwel onontdekt

Laat u verrassen door trendy Tallinn. Een schitterende bestemming om te combineren met een dagtrip naar Helsinki.

Op slechts twee uur vliegen van Amsterdam ligt Tallinn, de hoofdstad van Estland. Een mooie stad die zeer geschikt is voor een zakelijke of informele incentive.

Tallinn is de hoofdstad van Estland. De stad ligt aan de baai van Tallinn, een onderdeel van de Finse Golf. Tallinn heeft een heel sterk eigen karakter en een lange geschiedenis. De grootste trekpleister van Tallinn is de oude binnenstad Vanalinn, het historische stadscentrum dat uit de 14e eeuw stamt. Ook zijn de Domkerk, de Russische orthodoxe Kathedraal, Kiek in de Kok en Dikke Margareta zeker de moeite waard.

Tallinn is een nieuwe, trendy, frisse en onontdekte bestemming in Europa. Wanneer je de binnenstad voor de eerste keer binnenwandelt krijg je het gevoel dat je in een openluchtmuseum terecht bent gekomen. Alle bezienswaardigheden zijn te voet bereikbaar. Tallinn staat bekend om haar gastvrijheid, vooruitstrevendheid en technologische ontwikkelingen.

De stad bulkt van de gezellige restaurantjes en terrassen. Diverse restaurants zorgen voor een echt authentieks Ets gevoel. Ga bijvoorbeeld met uw gezelschap dineren bij restaurant Olde Hansa en u voelt zich als een echte rijke edelman. Het is zelfs mogelijk om in traditionele klederdracht te genieten van uw middeleeuwse maaltijd.

Originele excursie in Tallinn

Bear Watching: Met 700 beren in een relatief klein territorium is Tallinn zeer geschikt om de nacht in de bossen door te brengen en de bruine beren te spotten. U brengt de vroege namiddag door met het te voet verkennen van één van de bekendste Bruine Beren regio’s in Estland waarna u door de lokale specialist u door het bos naar de schuilplaats brengt. U brengt de nacht door in deze gezellige houten hut. De Bruine Beer kan op  elk moment tijdens de nacht (soms zelfs voor het donker) verschijnen. U kan zelfs de wasbeerhond en soms wolven te zien krijgen.

Combineer jouw MICE reis met een dagtrip naar Helsinki. De hoofdstad van Finland wat in ongeveer 2 uur tijd varen bereikbaar is.

Bent u benieuwd naar wat deze trendy stad Tallinn nog meer te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een groepsreis die u nooit zult vergeten!

Heeft u nog insider tips die u met ons wilt delen? Dan horen we het graag!

Rianne Hovens
Rianne Hovens
Office Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*