Verrassend dichtbij: groepsreizen naar Breda

Benieuwd naar de leukste activiteiten in Breda voor uw groepsreizen? Hieronder staan ze op een rijtje voor u.

Breda is een gezellige stad in het westen van Brabant. De stad wordt gekenmerkt door haar gastvrijheid en heeft een gezellig winkelcentrum, historische monumenten, musea en galerieën. Het uitgaansleven is gevarieerd en er zijn regelmatig leuke evenementen. Het is daarnaast omringd door bossen en natuurgebieden, een ideale bestemming om natuur en cultuur te combineren.

Excursiemogelijkheden in Breda en omgeving voor uw groepsreizen:

Naast een stadswandeling of museumbezoek zijn er de volgende verrassende activiteiten.

  • Een verrassende stadswandeling rondom de schilder van Gogh. U maakt kennis met Vincents familie en stapt in het schilderij van de ‘Aardappeleters’.
  • U kunt exclusief voor uw groep een boottocht reserveren. Als u dit op het einde van de middag plant, is het leuk om op de boot te borrelen met een hapje en een drankje.
  • Heeft u goede doelen hoog in het vaandel staan, dan is het een leuk idee om een CliniClowns Citygame te doen met vragen en hilarische foto-opdrachten waarbij de rode neus niet mag ontbreken. 10% van het deelname bedrag is ten behoeve van Stichting CliniClowns.
  • Combineer uw bezoek aan Breda met de Biesbosch. Ontdek dit Nationaal Park met een boottocht en geniet van uniek zoetwatergetijde, rivieren en watervogels.

Bent u benieuwd wat Breda uw groep te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw groep verrast wordt door het moois dat deze stad te bieden heeft.

Rianne Hovens
Rianne Hovens
Office Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*