Happy traveller, happy budget

Zakenreizen en kosten besparen… dat klinkt voor u waarschijnlijk als muziek in de oren. Uit onze ervaring blijkt dat dit dichterbij is dan u denkt. Vul het formulier in en u ontvangt een besparingsoverzicht per e-mail!

Makkelijk besparen op uw travel budget

We hebben verschillende methodes ontwikkeld om uw travel budget op de schop te nemen en tegelijkertijd de reizigers tevreden te houden. Maakt uw organisatie al gebruik van een reisbeleid? Mooi, dan bent u al goed op weg. Heeft u ook in beeld in welke mate dit beleid wordt nageleefd en hoeveel er online geboekt wordt? Met deze gegevens kunt u namelijk aan de slag om meer besparingen te realiseren. Maar ook op uw offline geboekte reizen valt nog veel te winnen!

25% besparen is een serieuze mogelijkheid

Uit internationaal onderzoek blijkt dat organisaties die tweejaarlijks hun reisbeleid onder de loep nemen en aanpassen, tot wel 25% kunnen besparen op hun zakenreizen. Vooral draagvlak creëren bij boekers en reizigers voor het volgen van het reisbeleid kan hier tot wel 10% aan bijdragen. Wist u dat wij door middel van smart ticketing andere tarieven voor u kunnen vinden dan u zelf online vindt? 

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?

Meer weten over 'happy travellers'?

We hebben diverse artikelen geschreven over zaken waar reizigers onderweg mee te maken krijgen: