Toronto als zakenreisbestemming

Bij het organiseren van een meeting met een internationaal gezelschap in Noord-Amerika wordt vaak gekozen voor grote steden als New York en Washington. Deze steden zijn goed te bereizen en hebben alle faciliteiten in huis. Zeker als u een centrale locatie zoekt voor uw meeting of event zijn deze steden prima. Er zijn echter meer opties. Wat denkt u bijvoorbeeld van Toronto als zakenreisbestemming? Recent vloog ik naar Toronto om te bekijken welke mogelijkheden de stad te bieden heeft.

Goede vliegverbinding vanuit Nederland

Toronto is met een directe lijnvlucht vanuit Amsterdam goed te bereiken. Air Canada vliegt in de zomer dagelijks en in de winter vier keer per week naar de Canadese stad. De luchthaven van Toronto is groot opgezet en schoon. De security check en bagage pick-up zijn snel te doorlopen waardoor u binnen 45 minuten na landing de luchthaven al kunt verlaten. Via Toronto kunt u ook eenvoudig doorvliegen naar de Verenigde Staten. Uw paspoort wordt op de luchthaven namelijk al gecontroleerd door US Customs, waardoor u op uw Amerikaanse bestemming niet in de rij hoeft aan te sluiten.

Toronto als stad

Het Toronto Pearson Airport ligt op slechts 25 kilometer van het stadscentrum waardoor het snel en makkelijk te bereiken is. Ideaal voor een zakenreiziger die zijn kostbare reistijd zo efficiënt mogelijk wil benutten. Toronto is als stad een beetje te vergelijken met New York, maar dan een stuk kleiner. Er zijn vele hoge gebouwen afgewisseld met rustige stadsparken. Ook zie je veel yellow cabs op straat. In de stad zijn uitstekende hotels aanwezig en uiterst moderne vergader- en conferentiefaciliteiten. Toronto is natuurlijk ook bekend bij de toeristen, onder andere vanwege de Niagara Falls en de wijngebieden in de omgeving. Door deze toeristische attracties is de stad ideaal voor incentives of als evenementlocatie.

De combinatie van Canadese vriendelijkheid, een moderne stad met goede accommodaties en goede reismogelijkheden maken van Toronto een perfecte stad voor het organiseren van een internationale bijeenkomst, event of incentive.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Toronto, neemt u dan contact met me op. Ik adviseer u graag.
 Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*