Internationale zakenreizen

Munckhof biedt totaaloplossingen op het gebied van business travel.

Wij organiseren voor uw organisatie alle internationale reizen, hotelovernachtingen, visa en luchthavenvervoer volledig conform uw wensen, behoeften en eisen. En onze service gaat nog verder. Met behulp van uitgebreide rapportages en online dashboards heeft u constant een volledig inzicht in uw zakenreizen. Samen analyseren we periodiek het reisgedrag van uw organisatie en sturen we vervolgens op het verhogen van uw rendement.

Geïnteresseerd in onze diensten voor internationale zakenreizen? Bekijk dan de website van Munckhof Business Travel.

Website Munckhof Business Travel

Persoonlijk contact met klantteams

Om de hoge kwaliteit en service van onze dienstverlening te borgen, werkt Munckhof met kleine vaste klantteams die bij u in de buurt zijn gevestigd. Door de veelheid aan lokale vestigingen zijn wij daarom altijd dicht in de buurt van onze klanten. Uw vaste aanspreekpunt is uw partner op het gebied van zakenreizen en kent niet alleen uw reisvoorkeuren, maar ook de procedures binnen uw bedrijf waardoor adequaat en efficiënt wordt gewerkt.

Internationaal verankerd

Munckhof maakt deel uit van het internationale netwerk van Reed & Mackay. Reed & Mackay is 50 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en staat wereldwijd bekend om haar business travel expertise. Zij combineren excellente service met state-of-the-art technologie waarmee ze een buitengewoon hoog niveau aan travel management bieden. Reed & Mackay heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Dubai en Duitsland. Daarnaast heeft zij een eigen partnernetwerk met meer dan 40 zakenreisbureaus uit de hele wereld. Munckhof heeft het exclusieve, Nederlandse partnership met Reed & Mackay.

Wij werken nauw samen met het Reed & Mackay hoofdkantoor in Londen en met de Reed & Mackay partners over de hele wereld. Heeft u vestigingen in het buitenland en wilt u de zakenreizen centraliseren? Dat is geen enkel bezwaar: wij bieden samen met ons partnernetwerk altijd de beste deal. Samen kunnen wij complexe, internationale uitdagingen vertalen naar eenvoudige oplossingen die voor uw bedrijf resultaat zullen opleveren.

Heeft u ons nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar

Internationale business travel stopt niet als de werkdag voorbij is, dat weten wij als geen ander. Om u ook buiten kantoortijden maximaal van dienst te kunnen zijn, heeft Munckhof een eigen 24/7 bereikbaarheidsdienst. Geen extern callcenter, maar eigen travel consultants die 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn om u en uw reizigers van dienst te zijn. Munckhof is uw professionele 24/7 travelpartner.

Technologie vereenvoudigt het reizen

Munckhof maakt het haar klanten op het gebied van boeken en reizen graag zo makkelijk mogelijk. Mooie voorbeelden hiervan zijn:

  • De online bookingtool AVA;
  • de travel dashboards waarmee uitgebreide overzichtelijke rapportages worden opgesteld.

Uit het oogpunt van ‘duty of care’ biedt het travel dashboard u continu inzicht in de locaties waar de reizigers van uw organisatie zich wereldwijd bevinden.

Wij sturen op uw maximale rendement

Het bereiken van uw doelstellingen op het gebied van zakelijke mobiliteit is ons vanzelfsprekende uitgangspunt. Maar we gaan veel verder: de innovatieve bookingtool AVA stelt u in staat om zelf snel en eenvoudig reizen te reserveren. Samen analyseren we periodiek het reisgedrag van uw organisatie en sturen we vervolgens op het verhogen van uw rendement. Zo bespaart u tijd en kosten en houdt u tegelijkertijd de focus op uw internationale activiteiten!


Bekijk ook onze website www.munckhofbusinesstravel.nl voor meer informatie.

Deel deze pagina