Internationale zakenreizen

Munckhof biedt totaaloplossingen op het gebied van business travel.

Wij organiseren voor uw organisatie alle internationale reizen, hotelovernachtingen, visa en luchthavenvervoer volledig conform uw wensen, behoeften en eisen. En onze service gaat nog verder. Met behulp van uitgebreide rapportages en online dashboards heeft u constant een volledig inzicht in uw zakenreizen. Munckhof stuurt daarmee op een zo optimaal mogelijk resultaat van uw zakelijke reizen. Munckhof biedt alles wat u van een professionele mobiliteitspartner mag verwachten.

Altijd een passende oplossing

Munckhof verzorgt voor haar klanten het totaalpakket aan internationaal reizen. Door de intensieve samenwerkingsverbanden met luchtvaartmaatschappijen, hotelketens, autoverhuurmaatschappijen, visumdiensten en ons (inter)nationale netwerk garandeert Munckhof altijd een passende reis die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Persoonlijk contact met klantteams

Om de hoge kwaliteit en service van onze dienstverlening te borgen, werkt Munckhof met kleine vaste klantteams die bij u in de buurt zijn gevestigd. Door de veelheid aan lokale vestigingen zijn wij daarom altijd dicht in de buurt van onze klanten. Uw vaste aanspreekpunt is uw partner op het gebied van zakenreizen en kent niet alleen uw reisvoorkeuren, maar ook de procedures binnen uw bedrijf waardoor adequaat en efficiënt wordt gewerkt.

Heeft u ons nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar

Internationale business travel stopt niet als de werkdag voorbij is, dat weten wij als geen ander. Om u ook buiten kantoortijden maximaal van dienst te kunnen zijn, heeft Munckhof een eigen 24/7 bereikbaarheidsdienst. Geen extern callcenter, maar eigen travel consultants die 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn om u en uw reizigers van dienst te zijn. Munckhof is uw professionele 24/7 travelpartner.

Technologie vereenvoudigt het reizen

Munckhof maakt het haar klanten op het gebied van boeken en reizen graag zo makkelijk mogelijk. Mooie voorbeelden hiervan zijn:

  • De online bookingtool i:Mo;
  • de travel dashboards waarmee uitgebreide overzichtelijke rapportages worden opgesteld.

Uit het oogpunt van ‘duty of care’ biedt het travel dashboard u continu inzicht in de locaties waar de reizigers van uw organisatie zich wereldwijd bevinden.

Wij sturen op uw maximale rendement

Het bereiken van uw doelstellingen op het gebied van zakelijke mobiliteit is ons vanzelfsprekende uitgangspunt. Maar we gaan veel verder: de innovatieve bookingtool i:Mo stelt u in staat om zelf snel en eenvoudig reizen te reserveren. Samen analyseren we periodiek het reisgedrag van uw organisatie en sturen we vervolgens op het verhogen van uw rendement.

Ons internationale netwerk Reed & Mackay

Munckhof maakt deel uit van het internationaal partner netwerk van Reed & Mackay. Zakenreisbureaus uit meer dan 40 landen wereldwijd werken intensief samen om bedrijven te ondersteunen en faciliteren bij het internationaal zakenreizen. Zo stellen wij de voordelen van ons internationale netwerk graag volledig ter beschikking aan onze gewaardeerde klanten.

Deel deze pagina