Riga, dé upcoming stad van Europa!

Een schitterend centrum, prachtige kerken, eeuwenoude huizen, bijzondere activiteiten, trendy restaurants, hippe clubs, moderne hotels. Tijdens mijn studiereis heb ik volop ideeën opgedaan om een perfecte groepsreis samen te stellen.

Riga is de levendige hoofdstad van Letland, één van de 3 Baltische staten. Sinds de onafhankelijkheid van Letland in 1991 heeft de stad zich ontwikkeld tot een moderne Europese metropool. In Riga vindt u een mooie mengelmoes van moderne architectuur, met veel jugendstilgebouwen en gotische kunst verwerkt in indrukwekkende gevels. Ik heb deze veelzijdige stad bezocht tijdens een studiereis en heb hier talloze ideeën opgedaan voor een onvergetelijke groepsreis. 

Veilig en betaalbaar

Riga biedt een breed scala aan eventlocaties voor zowel grootschalige evenementen als incentive trips of meetings. Maak kennis met Riga, een veilige en betaalbare bestemming, op ca. 2 uur vliegen vanaf Amsterdam!

Tips for trips

  • Een mooie start voor een incentive reis naar Riga is een transfer per oude Sovjet-auto vanaf de luchthaven naar hotel.
  • Ga een drankje drinken in de Skyline bar van het Radisson Blu hotel. Prachtig uitzicht over de stad terwijl de zon ondergaat!
  • Neem deel aan een skydive experience! Op de luchtstroom van een aantal geweldige ventilatoren zweef je meters boven de grond. (ca. 1 uur rijden vanaf Riga)
  • Even ontspannen tijdens een zakelijke meeting? Plan een bezoek aan de Aldaris Bier brouwerij. Na een rondleiding kunt u genieten van een bierproeverij met heerlijke hapjes.

Bent u ook enthousiast geworden over Riga als mogelijke bestemming voor uw volgende groepsreis? Neem dan contact met mij op, tel. 077 324 7605 of stuur een e-mail naar groups@munckhof.nl. Ik bespreek de mogelijkheden graag met u!

Ineke Arts, Munckhof Groups Desk
Ineke Arts
Senior Travel Consultant
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*