Milaan, van fashion tot Ferrari's

Laat je positief verrassen door Milaan.

Milaan is een leuke, hippe en trendy stad en er is genoeg te doen voor een leuke groepsreis of incentive. De meeste bezoekers van Milaan hebben een zakelijke impuls en komen in de stad voor een beurs in de Fiera of voor een bezoek aan de Formule 1. De binnenstad zelf wordt meestal niet bezocht. Zonde, want er is veel te zien en te beleven.

Bij een bezoek aan Milaan mag een bezoek aan de Dom niet ontbreken, de een na grootste gotische kathedraal ter wereld. De kunstliefhebbers onder ons kunnen Leonardo’s laatste avondmaal aanschouwen in Santa Maria delle Grazie. ‘Shop till you drop’ in deze fashion hoofdstad van Europa en ‘Wine en Dine’ in de wijk Navigli. Dit is een voormalige havenbuurt,  tegenwoordig een gezellige wijk, herkenbaar door zijn grachten, met veel gezellige restaurantjes en barretjes.  

Maar Milaan en haar omgeving bieden ook vele andere mogelijkheden voor een groepsreis of incentive.

 • Milaan per fiets.
  Milaan is uitermate geschikt om per fiets te ontdekken. De stad heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd en er zijn veel fietspaden aangelegd. De stad is ook erg vlak, waardoor een fietstocht voor ieder fitlevel mogelijk is.
 • Rijden in een Ferrari of Lamborghini.
  Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden. Van het rijden op een internationaal racecircuit tot het rijden in een Ferrari in de bergen rondom het Comomeer. Ook leuk om te combineren met een bezoek aan het Ferrari of Lamborghini museum.
 • Fashion workshop ‘learn how to dress like a million dollar’.
  Tijdens deze workshop zal een Italiaanse fashionista uitleg geven hoe u zich met verschillende accessoires en fashion trucjes elegant kunt kleden. Goed te combineren met een bezoek aan het Quadrilatero della Moda met een personal shopper.
 • Wijn proeven in de Franciacorta regio.
  Net buiten Milaan kunt u in de Franciacorta regio een wijngaard bezoeken en wijn proeven. In de Franciacorta regio worden prima mousserende wijnen geproduceerd, waaronder de beroemde wijn ‘Spumante’. Geniet van de rit er naartoe door het prachtige landschap en van de heerlijke Italiaanse wijnen.
Milou Klarenbeek
Milou Klarenbeek
Accountmanager groepsreizen
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*