Port of Amsterdam

De volledige ontzorging van Munckhof vond ik heel bijzonder

Een handelsmissie naar Ivoorkust en Ghana om zaken te doen met de lokale cacao industrie. Port of Amsterdam International organiseerde de missie en schakelde Munckhof in om de reis en het verblijf te regelen.

Mark Hoolwerf is projectmanager bij Port of Amsterdam International en was verantwoordelijk voor de handelsmissie. “We organiseerden een handelsmissie naar Ivoorkust en Ghana. In vijf dagen tijd bezochten we de exporthaven, een cacaoboerderij en hebben we gesprekken gevoerd met diverse betrokkenen zoals ministers. Dit allemaal om de samenwerking met de lokale markt te versterken en om het Amsterdamse en Zaanse cacaocluster te promoten. We waren met 26 Nederlandse deelnemers en bezochten tijdens ons vijfdaags bezoek twee landen en drie steden.” 

Munckhof is een bekende naam voor handelsmissies

Port of Amsterdam International schakelde Munckhof in om te ondersteunen met de reis. Hoolwerf: “Ik was op zoek naar een partij die mij kon ondersteunen met de reis. Iedere deelnemer had zijn eigen wensen, reserveringen en daarmee afzonderlijke financiële afhandeling door Munckhof. Munckhof was voor mij een bekende naam omdat ik wist dat zij bij veel handelsmissies de reis en het verblijf regelen. Ik heb de logistieke onderdelen die bij de reis kwamen kijken, overgedragen aan Munckhof en er verder weinig omkijken meer naar gehad.”

Totale ontzorging op reisonderdelen

Munckhof nam de diverse onderdelen van de reis over. “Ze organiseerden de vluchten voor de deelnemers, hebben ondersteund bij het zoeken van hotels, regelden het vervoer ter plaatse, de beveiliging die op sommige punten nodig was en de facturatie naar de deelnemers. De volledige ontzorging van Munckhof op deze onderdelen vond ik heel prettig. De flexibiliteit van Munckhof is erg groot en ik kon met al mijn vragen bij hen terecht.” 

Korte overstap geen probleem

De toegevoegde waarde van Munckhof kwam op twee momenten tijdens de reis nadrukkelijk naar voren. “Tijdens de reis hadden we een vlucht van San Pedro naar Abidjan en daarna vlogen we door naar Accra. De overstaptijd in Abidjan was maar een uur en dat is erg kort. Munckhof regelde met de luchtvaartmaatschappij dat er een busje klaarstond om onze groep van het ene vliegtuig naar het andere te brengen. We waren hier erg blij mee want er vertrok op die dag geen andere vlucht meer naar Accra. Het was een spannende overstap, maar uiteindelijk hadden we zelfs een half uur over.” De toegevoegde waarde van Munckhof werd ook duidelijk toen in een hotel afgerekend moest worden. “Onze deelnemers konden hun individuele verbruik niet betalen met hun eigen creditcard. Het was niet wenselijk om iedereen naar een pinautomaat te laten gaan. Munckhof regelde met het hotel dat de kosten gefactureerd werden, zodat iedereen zonder probleem de reis kon vervolgen.”

Zeer hulpvaardig en flexibel

“De samenwerking met Munckhof heb ik als zeer prettig ervaren. Het team van Munckhof is zeer hulpvaardig en flexibel. De specifieke wensen die met deze missie gepaard gingen, waren geen probleem. Ik ben erg tevreden over de manier waarop de samenwerking is verlopen en kan Munckhof absoluut aanbevelen als partner bij handelsmissies!”

Kijk voor meer informatie over Port of Amsterdam International op www.portofamsterdaminternational.com.
 

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?