Crewvervoer

Comfortabel, flexibel en altijd op tijd, dat is het crewvervoer van Munckhof

Wij ontzorgen luchtvaartmaatschappijen met crewvervoer

Voor een luchtvaartmaatschappij zijn tijd en flexibiliteit essentieel. Zeker als het gaat om het vervoer van de crew. Munckhof weet als geen ander welke uitdagingen luchtvaartmaatschappijen hebben. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om crewvervoer of ander vervoer tijdens het verblijf van de crew in Nederland. 

Flexibiliteit essentieel bij crewvervoer

Met ons netwerk aan vervoerspartners hebben wij duizenden taxivoertuigen en honderden touringcars tot onze beschikking. Op ieder gewenst moment regelen we voor u passend vervoer. Het vervoer wordt tijdig voor u ingepland op basis van het vluchtschema. U weet daardoor altijd waar u aan toe bent. Zijn er onverwachte situaties? Dan passen we de planning net zo makkelijk weer aan. Wij zorgen ervoor dat er op uw gewenste momenten een passend voertuig ter plaatse is. Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Touringcar, taxibus of VIP-voertuig

Na een lange vlucht is rust voor de crew essentieel. Dat begrijpen we. Daarom zetten we voor het crewvervoer comfortabele voertuigen in. Of het nu moderne touringcars zijn, praktische taxibusjes of luxe personenauto’s, we voorzien in alle soorten voertuigen zodat de crew zonder zorgen naar het hotel gebracht wordt. 

Ervaring als Travel Management Company

Munckhof is geen onbekende naam voor luchtvaartmaatschappijen. Vanuit onze travel-divisie verzorgen we de internationale zakenreizen voor vele bedrijven en overheidsinstanties in Nederland. Als Travel Management Company werken we samen met alle belangrijke luchtvaartmaatschappijen en hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn. 

Snel schakelen is onze specialiteit

Op het gebied van personenvervoer is Munckhof één van de grootste spelers in Nederland. We organiseren en verzorgen alle vormen van personenvervoer voor uiteenlopende doelgroepen. Een speciale tak van sport is het projectvervoer. We zijn, door ons netwerk en onze ervaring, in staat om op zeer korte termijn grote groepen mensen te vervoeren. Wordt er een vlucht omgeleid naar een andere luchthaven? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat de passagiers snel en zonder probleem teruggebracht worden. 

Munckhof is uw partner als het gaat om crewvervoer, vervoer van uw passagiers of VIP-vervoer voor uw firstclass reizigers. 

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. 
 

Deel deze pagina

Vragen of meer info?Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.