Zakelijk taxivervoer

Munckhof heeft een gespecialiseerde afdeling voor het organiseren en verzorgen van zakelijk luchthavenvervoer.

Uw zakenreizen beginnen bij Munckhof

Door de inzet van moderne zakelijke voertuigen en ervaren (privé)chauffeurs zorgt Munckhof ervoor dat uw zakelijke reis perfect start en eindigt. Om uw organisatie optimaal van dienst te zijn, stemmen wij af welke wensen en eisen u heeft op het gebied van luchthavenvervoer. Op basis van de gemaakte afspraken wordt het vervoer vervolgens uitgevoerd. Wij beschikken altijd over het juiste vervoermiddel dat één op één aansluit op uw wensen. Of het nu een zakelijke taxi betreft, een luxueus ingerichte VIP taxibus of een grote touringcar voor het vervoeren van groepen medewerkers of externe relaties.

VIP luchthavenvervoer volgens Munckhof

Ontvangt u belangrijke internationale gasten of bent u op zoek naar een vervoersoplossing voor bijvoorbeeld uw directieteam of management? Dan bent u bij Munckhof aan het juiste adres. Naast de eigen VIP voertuigen voorziet Munckhof in een uitgebreid netwerk aan partners die iedere vervoerswens kunnen invullen. De voertuigen zijn zeer luxueus en van alle comfort voorzien, zodat u ongestoord en zeer efficiënt verder kunt werken tijdens uw reis.

Via onze online tool boekt u binnen enkele minuten uw taxi naar allerlei vliegvelden. Gebruik hiervoor de onderstaande knop.

Taxi boeken naar vliegvelden

Persoonlijke bookingtool voor volledig inzicht en transparantie

Met behulp van onze custom made online bookingtool kunt u zelf uw zakenreizen vervoer bij Munckhof reserveren en wijzigen en heeft u continu inzicht in relevante managementinformatie. Uiteraard staat ook ons vaste klantenteam voor u klaar om u telefonisch of per e-mail van dienst te zijn. Wilt u een vrijblijvende demonstratie van onze online bookingtool of wilt u meer weten over de taxidiensten van Munckhof? Wij helpen u graag verder.

Aanvraag online bookingtool

Deel deze pagina