Succesvol event ‘the future of travel’ bij Tesla

Donderdag 4 februari 2016 organiseerden we samen met onze technologiepartner Amadeus een executive event in de Tesla productielocatie in Tilburg. Het evenement had als thema ‘the future of travel’ en bestond naast een keynote speech van Luc Pannecoeck, General Manager van Amadeus, ook uit een testdrive met een Tesla Model S en een factory tour door de fabriek.

Ontwikkelingen binnen het internationale zakenreizen

Het selecte gezelschap van 27 directie- en managementleden van uiteenlopende Nederlandse organisaties was door ons uitgenodigd voor het exclusieve evenement. In de keynote gaf Luc Pannecoeck een heldere uiteenzetting van de ontwikkelingen binnen het internationale reizen. Onder andere de toekomstige behoeften van reizigers, de technologische ontwikkelingen binnen de industrie en de bijbehorende veranderingen in de verwachtingen die reizigers hebben kwamen aan bod. Het is duidelijk dat Amadeus zich ervan bewust is dat de toekomst van het internationale reizen verandert en dat je als organisatie hierin moet blijven evolueren. 

De evolutie van Tesla

Een organisatie die op dit moment toonbeeld is van een evolutie in reizen is Tesla. De Amerikaanse autofabrikant heeft het in korte tijd voor elkaar gekregen om volledig elektrische aangedreven auto’s op de markt te zetten en een internationaal netwerk van oplaadstations op te zetten. Vanuit de locatie in Tilburg worden alle auto’s voor de Europese markt geassembleerd. Tijdens het evenement mochten de gasten zelf ervaren hoe het is om achter het stuur van een Tesla te kruipen tijdens een testdrive. Ook werd er een uitgebreide rondleiding verzorgd door de fabriek en kregen de gasten tijdens een techtalk informatie over de techniek achter Tesla en de toekomstvisie van het bedrijf. 

Persoonlijke ontmoetingen essentieel

Onderdeel van de toekomst van reizen is dat veel processen digitaal verlopen en de verschillende betrokkenen in het proces elkaar persoonlijk steeds minder zien. Dat is zowel een ontwikkeling in het internationale zakenreizen als ook in de dagelijkse werkzaamheden van bedrijven. Fysieke ontmoetingen zijn in sommige gevallen juist heel belangrijk. Dat is ook de reden dat wij evenementen als deze organiseren. Door persoonlijk te sparren met onze relaties zijn we goed op de hoogte van de behoeften die er zijn en kunnen we daarop beter anticiperen. De gasten gaven tijdens het event in hun eerste reactie aan tevreden te zijn over de combinatie van informatie, interactie en persoonlijk contact. Naast dit evenement voor executives organiseren we ook evenementen voor travel managers, boekers, financials en HR adviseurs. Wilt u in de toekomst uitgenodigd worden voor onze evenementen? Stuur ons dan een mail en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Tom Roefs
Tom Roefs
CEO
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*