Schiphol als centrum van de wereld

Schiphol groeit en innoveert. Steeds meer internationale bedrijven vestigen zich op de luchthaven. In de slipstream van deze bedrijvigheid volgen allerlei bijzondere concepten en nieuwe ondernemingen. Schiphol mag zich gerust een AirportCity noemen dat van alle gemakken voorzien is. Voldoende reden om Schiphol eens onder de loep te nemen en te bekijken wat het gebied nog meer te bieden heeft buiten een luchthaven.

Internationaal zakendoen

Voor bedrijven die internationaal georiënteerd zijn, is Schiphol een ideale plek om zich te vestigen. Alle benodigde internationale verbindingen en diensten zijn gecentraliseerd en je ziet ze zelfs voor je neus landen en opstijgen. Voor reizigers zijn alle voorzieningen (hotels, kantoren, restaurants en vergaderlocaties) binnen handbereik waardoor het bezoek heel efficiënt georganiseerd kan worden. Dat het succesvol is blijkt bijvoorbeeld uit de meer dan 500 bedrijven die zich inmiddels in het gebied gevestigd hebben.

Van alle gemakken voorzien

Schiphol is ook een prima locatie voor Nederlanders om te werken. Door initiatieven als de CompaNanny (een kinderdagverblijf), De Buren (afhaalpunt voor pakketjes), The Market (self-service restaurant) en in de toekomst ook sportvoorzieningen is het gebied van alle gemakken voorzien. 

Bereikbaarheid 

Mensen en bedrijven bij elkaar brengen is de insteek van Schiphol. De drempel om met elkaar in contact te komen en kennis te delen is daardoor laag. Bedrijven worden bereikbaarder voor elkaar, onder andere door de Your SchipholBIKE leenfietsen, gratis en van hout. De wereld komt zo ineens op loop- of fietsafstand. 

Munckhof op Schiphol

Ook Munckhof heeft al jaren een kantoor op Schiphol. Het is een unieke en inspirerende plek om te ondernemen en te excelleren, en past zodoende perfect bij onze organisatie. Grenzeloos zakendoen wordt geïllustreerd door verschillende vliegtuigen die praktisch voor onze deur geparkeerd staan. 

Wellicht is Schiphol ook een mooie locatie voor u om zich te vestigen: Laat u inspireren en vergroot uw wereld. 
 

Birgit Puntman
Birgit Puntman
Manager Business Travel
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*