Bespaar op het parkeren bij een luchthaven

Het parkeren op een luchthaven is een kostenpost die vaak onderschat wordt. Organisaties hebben weinig grip op de kosten voor parkeren en maken daarom zelden gebruik van de besparingsmogelijkheden. De reguliere (en dure) parkeerplaatsen op een luchthaven liggen daarom voor de hand om te gebruiken terwijl er (goedkopere) alternatieven zijn.

Parkeergelegenheden rondom luchthavens

Rondom de luchthavens zijn er vele kleine en grotere organisaties actief die parkeren op een afgesloten en beveiligde locatie aanbieden. Het parkeren is in de meeste gevallen goedkoper dan de reguliere parkeerplaatsen en vaak wordt er vanuit de parkeerplaats gratis vervoer naar de luchthaven aangeboden. De mogelijkheden zijn uiteenlopend en diverse leveranciers zijn gespecialiseerd in het aanbieden van dergelijke parkeeroplossingen.

Valet parking voor snelheid

Parkeren op een externe locatie kost over het algemeen meer tijd. Daarom hebben de meeste leveranciers de optie om valet parking te boeken. Daarbij rijdt u naar de vertrekhal van de luchthaven. U geeft vervolgens de autosleutels aan een chauffeur die de auto naar de parkeerplaats brengt. Bij terugkomst van uw internationale zakenreis staat de auto weer voor u klaar zodat u direct kunt vertrekken. Hoe eenvoudig wilt u het hebben? 

Centraal boeken via Munckhof

Munckhof werkt samen met diverse leveranciers en kan het parkeren voor u organiseren. Voordelen hiervan zijn dat wij de boeking optimaal afstemmen op uw vluchten. Daarnaast bent u verzekerd van een gereserveerde parkeerplaats, kunt u gebruik maken van de valet parking optie en bent u goedkoper uit dan parkeren op de parkeerplaatsen bij de terminal. 

Ook voor rapportagedoeleinden is het boeken via een zakenreisbureau verstandig. De betaling loopt via ons en de kosten zijn allemaal inzichtelijk in de managementrapportages. De parkeerkosten bij luchthavens dalen aanzienlijk door gebruik te maken van deze slimme opties.

Andere reismogelijkheden naar luchthavens

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om het parkeerprobleem te omzeilen door op een andere wijze naar de luchthaven te reizen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van het openbaar vervoer of een taxi. Lees voor tips het blog van mijn collega Bas de Smit over reizen naar een luchthaven.

Wilt u meer informatie over de parkeermogelijkheden bij luchthavens? Neem dan contact met mij of mijn collega’s op. Wij adviseren u graag 
 

Rinette van Bergen
Rinette van Bergen
Result Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*