Stichting Vincent van Gogh

Munckhof heeft voor ons een belangrijke kostenreductie kunnen bewerkstelligen voor het cliƫntenvervoer.

Met jaarlijks gemiddeld 8000 cliënten in behandeling is Stichting Vincent van Gogh uit Venray de grootste aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden Limburg en delen van Brabant. Vanuit het motto ‘herstel is haalbaar’ behandelt en begeleidt Stichting Vincent van Gogh mensen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Samen met cliënten, familie/naasten en ketenpartners werkt Stichting Vincent van Gogh toe naar herstel en maximale deelname aan de samenleving.

Aanvragen via de online boekingtool

Munckhof is de vervoerspartner van Stichting Vincent van Gogh en verzorgt het vervoer van de cliënten naar bijvoorbeeld ziekenhuizen of behandelcentra. Het vervoer is veelal ongepland. De stichting vraagt het vervoer via de online boekingtool rechtstreeks bij Munckhof aan. Het vervoer wordt vervolgens ingepland bij de chauffeurs. Bij spoedaanvragen vindt er vanzelfsprekend altijd telefonisch contact plaats om de ritten direct uit te kunnen voeren. Het vervoer wordt uitgevoerd door ervaren Munckhof chauffeurs, daarnaast is er ook vaak begeleiding aanwezig in de taxi, zodat het vervoer veilig en goed uitgevoerd kan worden. 

Kostenbesparend vervoer

Sjef Martens, Coördinator Facility & Hospitality bij Stichting Vincent van Gogh over de samenwerking met Munckhof: “Na aanlevering van onze wensen is door Munckhof prima voldaan aan onze vraag om het cliëntenvervoer te regisseren. Door goed te kijken welke combinatiemogelijkheden er zijn en veel te overleggen met betrokken partijen heeft Munckhof een kostenreductie kunnen bewerkstelligen. Tevens worden de ritten door Munckhof gefactureerd op een manier die voor ons kostenbesparend werkt. Alles wordt zo aangeboden dat wij dit direct in ons systeem kunnen verwerken voor doorbelasting. Ook voor taxiritten die door bewindvoerders betaald moeten worden heeft Munckhof het initiatief genomen om dit rechtstreeks bij de betreffende bewindvoerders te doen, wat voor ons ook een besparing oplevert.” 

“Als we een klacht hebben over het vervoer wordt dit door Munckhof goed geregistreerd en krijgen we altijd binnen 24 uur een terugkoppeling over de klacht en de oplossing die wordt aangereikt om deze klacht te voorkomen in de toekomst. Al met al zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking met Munckhof.”

www.vvgi.nl 

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina