Nationale Vereniging de Zonnebloem

Het grote voordeel van Munckhof is dat ze onze doelgroep kent en daar op een hele goede manier mee omgaat.

Bij Nationale Vereniging de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. De Zonnebloem brengt ze bij elkaar. Staat voor ze klaar. En zet alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat de Zonnebloem betreft nooit een belemmering te zijn. Ze willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.

Om dat voor elkaar te krijgen, denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. Dat geldt voor haar vrijwilligers, voor haar donateurs en voor de partners waarmee ze samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen.

Daarom blijft de Zonnebloem dat doen waar ze altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En ze komen met nieuwe oplossingen. Zo realiseren ze mode voor mensen in een rolstoel. Introduceren ze aangepaste huurauto’s. En zorgen ze er samen met Paleis Het Loo voor dat dit toegankelijker gemaakt wordt voor mindervaliden. Bij de Zonnebloem zeggen ze niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.

Samenwerking met Munckhof

Inez van Bezouw, Hoofd Vakanties & Evenementen bij Nationale Vereniging de Zonnebloem: "De samenwerking met Munckhof stamt uit 2012. Toen zijn we begonnen met het vervoeren van 34.000 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem naar de Floriade in Venlo. Dat was een immens project en dat is heel erg goed gegaan. We waren heel blij met de manier waarop Munckhof daar inhoud aan gegeven heeft en hebben onze samenwerking daarna verder uitgebreid.”

Meedenkend vermogen

“De ervaringen die we met Munckhof hebben zijn heel erg goed. Dat komt onder andere doordat Munckhof zich echt als partner opstelt die meedenkt in wat onze gasten nodig hebben. Ook denken ze heel goed mee met ons als organisatie en de manier waarop wij onze reizen en uitstapjes zo kosten efficiënt mogelijk kunnen organiseren. Dat is voor een goed doel, wat de Zonnebloem is, van wezenlijk belang.”

www.zonnebloem.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij