Lunet zorg

De implementatie van de diensten van Munckhof heeft tot volle tevredenheid van Lunet zorg plaatsgevonden.

Lunet zorg is een zorginstelling die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op Lunet zorg voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.500 professionals en 1.000 vrijwilligers voor hen klaar, op bijna 100 locaties of in de eigen of ouderlijke woning in regio Zuidoost-Brabant.

Vervoersopdracht

Lunet zorg heeft de vervoerstaken voor haar cliënten sinds 2014 in handen gegeven van Munckhof. De opdracht omvat het regelmatige vervoer van ongeveer 600 volwassen cliënten en ongeveer 200 cliënten kindzorg van en naar de dagbesteding, alsmede het verrichten van bijzondere ritten. 

Tevreden over implementatie

Rob Wolfs, tactisch inkoper bij Lunet zorg geeft aan hoe Munckhof invulling heeft gegeven aan de opdracht: “De implementatie van de diensten van Munckhof heeft tot volle tevredenheid van Lunet zorg plaatsgevonden. Hoewel er sprake was van een grootschalige reorganisatie van het taxivervoer heeft Munckhof blijk gegeven dit traject snel op een goede wijze te kunnen uitvoeren.

Reeds na een maand konden we constateren dat de dienstverlening zonder noemenswaardige problemen werd uitgevoerd en dat de communicatie, de facturatie en de verslaglegging snel en flexibel werden aangepast aan de wensen van Lunet zorg.”

www.lunetzorg.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Ruud van Pol
Ruud van Pol
Vragen of meer info?
Mail mij